Spilleperiode
7. apr - 5. maj 2018

Scene STORE SAL

TID 19.30, LØR 16.00
PRIS 195 KR.

MEDVIRKENDE HOLGER ØSTERGAARD, ANDERS BRINK MADSEN, CAMILLA GJELSTRUP, METTE GADEBERG GREGERSEN OG JOSEFINE TVERMOES*
*Elev ved Den Danske Scenekunstsskole
TEKST JEANETTE MUNZERT
INSTRUKTION RASMUS ASK
SCENOGRAFI PETER SCHULTZ

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN
#Feminisme #Ligestilling
#Køn #Undertrykkelse

Grab Them By The Pussy

DE MANGE FEMINISMER

De er her, der og alle vegne. Fra selverklærede fri­blødere til twerk queens, der sammen med socialister, optimister, humanister, idealister og kapitalister kalder sig for de nye feminister. Men hvordan finder man vej i de mange feminismer, der på tværs af køn, ­social klasse, seksuel orientering og etnicitet gør krav på lige­stilling? En lille opgang sætter nu ansigter på den mangefacetterede bevægelse.

Astrid og Mikkel bor på 2. sal. Han vil gerne have børn, men Astrid er sikker på, at det vil kollapse hendes ­karriere og alt det, hun har knoklet for. Sally arbejder i advokatfirmaet i stuen, og bor på 1. sal med kæres­ten Tina. Tina drømmer også om et barn. De mangler ­bare manden med klatten, og Tina mener, det er bedst, at hun agerer faren og Sally moren. Men hvad vil Sally egentlig, og hvad er det, der drager hende ved bordellet i kælderen?

BLONDINEN ØVERST OPPE

GRAB THEM BY THE PUSSY er en humortung etagekomedie, der fletter en opgang sammen for at se på de følelser, ligheder og uligheder, som forbinder ­beboerne. Og så er der i øvrigt hende på øverste etage. Hende med de fyldige læber og den perfekte talje på 40,2 cm. ­Hendes lyserøde lejlighed dufter af syntetisk jordbær, og hun ved, hvad det vil sige at være kvinde. Men hvem bestemmer det? Feminisme er for alle, og nu ringer vi på dørene i opgangen for at blive klogere på bevægelsen, alle taler om.

Køb billet
42%
Ligestillingsvej 6

28%
Dramatiseret kønsdebat

9%
Unisex-navne

21%
LGBTQ for the win

MEDVIRKENDE

Anders Brink Madsen

Citat“Mænd gifter sig med kvinder og håber, at de aldrig vil forandre sig. Kvinder gifter sig med mænd og håber, at de vil forandre sig. Alle bliver skuffede til sidst.”

Albert Einstein

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.

Køb billet

MEDVIRKENDE

Camilla Gjelstrup

MEDVIRKENDE

Holger Østergaard

Citat“Jeg glæder mig til at lave forestillingen for at blive klogere på, om der er en sammenhæng imellem retten til at ryste røv og ligeløn.”

Holger Østergaard, skuespiller

MEDVIRKENDE

Mette Gadeberg Gregersen

Citat”GRAB THEM BY THE PUSSY belyser kønsdebatten bag hjemmets fire vægge, kontra den store samfundsmæssige påvirkning. Jeg håber publikum får en oplevelse, der giver stof til eftertanke og stiller spørgsmålstegn ved kønslige stigmata.”

Jeanette Munzert, dramatiker

MEDVIRKENDE

Josefine Tvermoes

Kommende fore­stillinger