SPILLEPERIODE 26. AUG. - 5. SEP. 2015


SCENE NY SAL


MEDVIRKENDE KAJA KAMUK, CAMILLA GJELSTRUP, ANDERS BRINK MADSEN, HOLGER ØSTERGAARD KRISTENSEN

GÆSTESTJERNER UFFE RØRBÆK, MARIE ASKEHAVE, TROELS MALLING, ESBEN DALGAARD, MIA LYHNE, BRIAN LYKKE, CAMILLA BENDIX, CARSTEN BJØRNLUND

KOMPONIST JOHANNES SMED

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN


VARIGHED CA. 120 MIN.

#Nyheder #Improvisation
#Festugen #Involvering

Dagens festugesatire

DAGENS AVISER VRIDES

Der må ikke opstå agurketid i hovederne. Det ene ord skal tage det andet, så historierne flyder og impro-satiren spirer. Skuespillerne ved ikke, hvad de skal sige, eller hvilken rolle de skal spille, før de står på den intime kabaret­scene i Ny Sal.


Dagens aviser er tapetet og udgangspunktet i ­DAGENS FESTUGESATIRE, når fire faste skuespillere plus en gæste­stjerne, 8 aftener i Festugen, vrider aktuelle og morsomme sketches ud af dagens nyheder. Der er servering og hygge­lig livemusik, og ved hvert cafébord ligger dagens aviser, som publikum plukker nyheder fra.

Aftenens vært styrer skuespillerne med hård men retfærdig hånd, så nyheder og avisoverskrifter forvandles til lattervækkende og dagsaktuel satire.


HER OG NU

Hvilke avisoverskrifter har du studset over? Hver dag ­byder på nyheder og nye historier, og sammen med publikum forvandler vi dem til vanvittige, sjove, og spidende satire­nyheder. Intet er forberedt, og alt skabes i nuet – direkte til dig.

34%

Comedy på glat is


12%

Kabaretstemning


23%

Spontant impro-teater


31%

Live nyheder med Cavling