SPILLEPERIODE 24. FEB. - 18. MAR. 2016

TURNEPERIODE 29. MAR.- 21. APR. 2016

SCENE STORE SAL

MEDVIRKENDE CAMILLA GJELSTRUP, HOLGER ØSTERGAARD OG NICLAS VESSEL KØLPIN

TEKST LUKAS BARFUSS

INSTRUKTION GEIR SVEAASS

SCENOGRAFI KARIN GILLE

OVERSÆTTELSE KRISTIAN ERHARDSEN

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

VARIGHED CA. 65 MIN.

#Selvdyrkelse #Karriere
#Stress #Skilsmisse

Malaga

LYKKEPILLER, EN NEGERKONGE OG ­MASSER AF GRIN

Forældrene Vera og Michael er på vej væk fra hinanden. Michael skal til en international kongres i Innsbruck, og Vera flyver om få dage på ferie til MALAGA med den nye kæreste. Hvem skal passe datteren Rebekka? De to skændes konstant. Om pasning og svømmetøj. Små ting bliver hurtigt til større diskussioner om opdragelse, karriere og retten til at føre sit eget liv.

Læn dig tilbage og oplev et intenst narcissistisk og tragikomisk drama spækket med mistro, skyklapper og lykkepiller. Michael er læge og har opfundet et øre­implantat, men har selv utrolig svært ved at lytte. Vera er psykolog, og mener at barnepigen skal undgå ordet “Negerkonge”, når Pippi Langstrømpe læses højt. Noget er rivende galt.

SPRÆNGFARLIG SELVDYRKELSE

MALAGA beskriver på humoristisk vis en selvdyrkende generation af forældre, der sætter børn i verden uden at være i stand til at sætte sig selv til side. Psykologi­professor Svend Brinkmann har kaldt dem for de “børnevoksne”. De haster til yoga, spæder op med raw food, lykkepiller og mindfulness i jagten på personlig udvikling og lykke. Men husker vi at se op fra selvhjælpsbogen, kigge ud, og fokusere på andet end, hvad der er vigtig for mig mig mig? Vera og Michael viser egoismens bagside i det satiriske og højaktuelle drama MALAGA.

43%

Børnevoksne

13%

Ugeplaner, madpakker og svømmetøj

34%

Tåbelige "voksendiskussioner"

12%

Irriterende korrekt opdragelse