SPILLEPERIODE 31. MAR. - 16. APR. 2016


SCENE NY SAL.


MEDVIRKENDE DANIEL BEVENSEE, NIKOLAJ MINEKA OG ANNA UR KONOY

TEKST BRIAN WIND-HANSEN

INSTRUKTION PER SMEDEGAARD

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN


VARIGHED CA.90 MIN.

#Aarhus #Forandring
#Selvforståelse #MinBy

Ottetusinde

9 PERSONER, 9 DRØMME OG 1 HOMOREGNBUE

Den homoseksuelle advokat og AGF-fan Steen hader sit job. Socialrådgiveren og enken Bente prøver at genfinde kærligheden på dating.dk og Oliver, der studerer psykologi på Aarhus Universitet, er i tvivl om han elsker sin ­kæreste, eller om han kun bliver boende, fordi hun har en depression.


På toppen af ARoS kan du se byen i et nyt lys. Det samme kan du i komedien OTTETUSINDE, hvor ni karakterer, med vidt forskellige drømme, alle har det til fælles, at de deler postnummeret 8000.


TÆV OG KÆRLIGHED TIL BYEN

Tag med på Royal Casino, Fatter Eskild, i bussen eller op i ARoS’ “homoregnbue”, når Aarhus bliver genstand for tæv, kærlighed og nervøse refleksioner. Der er fart på, når det brede persongalleri rulles ud af tre skuespillere, der skifter roller og locations i dette lattervækkende flettedrama, hvor alle på en eller anden måde er forbundet.


Glæd dig til at møde en Gellerup-pædagog med posttraumatisk stress, en Alzheimer-forsker, der har en ormekultur i maven, og en række andre mennesker, som bor og ­lever i Aarhus på godt og ondt. De er alle en del af byens selvforståelse


…sammen med Bamse, Helmig, Medina, Steffen, og alt det andet, vi hader og elsker byen for.

35%

Ååååårhus dialekt


12%

Open source-dramatik


18%

Mindreværd og storhedsvanvid


35%

Had-kærlighed til AGF