Jægerne

TRE JÆGERE SER RØDT

Tre mænd sidder i toppen af hver deres jagtstige. De er skarpladte — de er jægerne! I den kolde morgenrøde sidder Ernst, Joseph og Makmut på lur for i dag kommer bukkene… i dag må de da for helvede komme de skide bukke!


177.000 mennesker har jagttegn i Danmark. I stenalderen var jægeren et agtpågivende væsen, der var ét med den natur, som han levede af. Ernst, Joseph og Makmut er ikke rigtig ét med noget, men de drømmer om at finde fred og genskabe mandens ur-forbindelse med naturen. Men det er ikke så let. For hvad sker der, når man sidder og venter på lykken i hvert sit tårn, og kaffen er blevet kold? Når der ikke er nogen dyr at nedlægge, vækkes den indre svinehund. Skydetrangen stiger, og snart skyder Ernst, Joseph og Makmut løs på alt og alle.


SKYD SVINEHUNDEN

I september 2016 gæster Teater O Teatret Svalegangen med den skarpladte og skydegale satire JÆGERNE. Dagens mand og hans famlen efter plads og identitet sættes på spidsen i denne komiske og absurde historie, der handler om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og tre mænds desperate søgen efter en mening med det hele. JÆGERNE er et angreb og et opråb mod den indre skydegale svinehund. En appel til det gode væsen, der har en lille plads i selv de mest forhærdede mennesker. Et slag for kærligheden, til­givelsen og evnen til at kunne se sig selv i øjnene langt ude i skoven. Hop i jagttøjet og tag med på en nervepirrende og befriende manddomsrejse…shhh, der kommer en buk.


Køb billet

#Tilgivelse #Frihed #Længsel #Næstekærlighed
Spilleperiode
17. sep - 1. okt 2016

Scene Ny sal

Varighed 90 min.

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 95 - 195 KR.


MEDVIRKENDE RASMUS REIERSEN, LARS DAMMARK OG ANDERS VALENTINUS DAM

TEKST LARS DAMMARK OG ANDERS VALENTINUS DAM

INSTRUKTION ANDERS VALENTINUS DAM OG MORTTEN LUNDGAARD

SCENOGRAFI CLAUS HELBO

SCENEMESTER KLEMENT THORST

INSTRUKTØRASSISTENT KATHRINE KIHM

PRODUCERET AF TEATER O

#Tilgivelse #Frihed #Længsel #Næstekærlighed

23%

Frihedsjagt


17%

Locked and loaded


32%

Dødbringende mandetur


28%

In to the wild

Anmeldelse


StjerneStjerneStjerneStjerne

"Teater om den moderne mands åndelige armod er morsomt og ambitiøst"


Lise Majgaard, Kristeligt Dagblad

MEDVIRKENDE

Rasmus Reiersen

MEDVIRKENDE

Anders Valentinues Dam

MEDVIRKENDE

Lars Dammark

BAGOM

Det århusianske turnéteater, Teater O, har siden 2006 markeret sig med stærke, rørende og morsomme forestillinger. “Som I Himlen”, “Europamesteren”, “Kærligheden Overvinder Alt!”, “En Blærerøvs Historie” og senest thrilleren “I Udkanten” er nogle af de forestillinger teatret har på CV’et, der også tæller fem Reumert-nomineringer.

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger