Albert Was Here

EN FORTÆLLING OM MOD

ALBERT WAS HERE er en forestilling om mod. Med udgangspunkt i Albert Dyrlunds alt for korte, men intense, liv fortælles historien om den første generation af danske youtubere, der trådte ind i en SoMe-tidsalder, hvor alt stadig var nyt, funklende og uskyldigt. Markedskræfternes grådighed kom først til senere.

Det er en fortælling om at trodse og turde stille sig frem i en verden, hvor der endnu ikke findes spilleregler for, hvad der er rigtigt og forkert. Om at skrige sit skrig og blive hørt. Om jagten på millioner af visninger, likes og subscribers. Men det er også historien om at blive elsket for alt det, man har været, når det hele alt for tidligt er slut.

DIGITALT EVENTYR UDEN FILTER

Den succesfulde danske youtuber Albert Dyrlund døde i sommeren 2021 under tragiske omstændigheder. Under optagelserne til en video faldt han flere hundrede meter ned fra en skrænt i Dolomitterne i Italien. Stortalentet Lue Støvlebæk vækker Albert Dyrlunds historie til live i et miks af musik, humor, smerte og digital kærlighed. Det er fortællingen om at skabe sit eget liv og om at omforme det, så man aldrig sidder fast i forventninger eller kedsomhed. Et moderne eventyr om at falde og rejse sig, men i høj grad også om at gøre noget unikt og originalt helt, helt uden filter!

Køb billet

#berømmelse #ungdom
#some #identitet
Spilleperiode
1. - 5. apr. 2025

Scene Store sal

Varighed Ca. 120 min.

TID KL. 19.30, LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 125 KR.
UNDER 25 ÅR 75 KR. GEBYR 15 KR.


MEDVIRKENDE: LUE STØVLEBÆK, JOHANNES NYMARK, KIMMIE LIV

IDÉ MICHAEL ASMUSSEN

TEKST TOMAS LAGERMAND LUNDME

INSTRUKTION CHRISTOFFER BERDAL

PRODUKTION KARIN RAVN MISSER

PRODUKTIONSLEDER LARS JACOB PEDERSEN

KOSTUMER ELSEBETH HEDE

PRODUCERET AF TEAM TEATRET

#berømmelse #ungdom
#some #identitet

24%

Like hunter

29%

SoMe-eventyr

19%

Reklamesøjle

28%

Selfiens bagside

BAG OM

I 2015 sætter to teenage-
drenge fra Helsingør sig for at spise to kilo blandselvslik og filme det til YouTube. Seancen tager 10 minutter. Videoen får 2,7 millioner visninger. I 2019 er Albert Dyrlund stadig aktiv på YouTube under eget navn på en ny kanal. Han dropper ud af gymnasiet efter 1.g og lever af sit arbejde som fuldtids-
youtuber. Han udgiver en række musiksingler, hvoraf ”Hellerup-dreng” og ”Ulla” bliver downloadet eller streamet over 4,5 millioner gange. Han spiller også hovedrollen i familiefilmen ”Team Albert”, og snart sætter Albert retning mod USA og drømmen om et internationalt gennembrud.

MEDVIRKENDE

Johannes Nymark


MEDVIRKENDE

Kimmie Liv


MEDVIRKENDE

Lue Støvlebæk


Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet


Et liv på youtube

Kommende fore­stillinger