Sårt Hvii

COMEDYSHOW MED TJELLE VEJRUP

Tjelle er far, han er mand, han er komiker og så er han feminist –roller, han så småt er ved at finde sit fodfæste med i en tid, hvor der lader til at blive mindre fællesskab og større splittelse.

INGEN ENGEL

’Sårt Hvii’ handler om at se sig selv i rollen som far for en dreng og en pige, og især hvilke fordomme og forhindringer, datteren vil møde i livet, både fra omverdenen men måske især fra forældrene selv. Så velkommen til et show, som afspejler de fordomme, Tjelle ser i verden, men også hans egne, indre fordomme.

FARVERIG OG HUMORISTISK RUNDREJSE

Så tag din bedste ven eller værste fjende i hånden og kom ind og se ’Sårt Hvii’, og du vil blive taget på en farverig og humoristisk rundrejse til så eksotiske steder som Zanzibar, Østerbro, Mallorca og Tilst i en verden, der er sårt, hvii, grå, pigefarvet, drengefarvet osv. Og godt nok er der holdninger tilstede, men det er først og fremmet sjovt.

Varighed: 2 x 50 min.

Køb billet
Spilleperiode
23. mar. 2021

Scene Lille scene

PRIS 85 KR.
TID KL. 19.00

50%
Ingen regler

50%
Ingen aftner er ens

100%
Off The Record

Off The Record

85 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 50 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede.

Kommende fore­stillinger