Blot Til Lyst Julesjow

I PAKKER IND, VI PAKKER UD

Improgruppen Blot til Lyst inviterer indenfor til improcomedy med sækkefulde af gode grin, dampende varm latter, sprøde fnis og rungende 'ho ho ho'er.


Vi bruger gaver på scenen til at sparke historierne i nye retninger, så TAG GERNE EN GAVE MED! Hvadsomhelst! En hårbøjle, en flæskesvær, tre mangoer eller en stil fra da du gik i syvende - og vupti vupti, så omdanner Blot til Lyst det til højtsvungent drama, frygtløse sange og skæv komik. Alt improviseres frem på stedet - det er teater uden manuskript, men med spontanitet og spas i rigelige mængder. Grib din ven, kæreste, kusine eller den nærmeste i køen i 7eleven under armen og kom til en sjov aften med høj latter og tæt julehygge.

Improgruppen Blot til Lyst er fra Aarhus og har spillet grin frem overalt i landet og ved festivaler i ind- og udland. Gruppen består af: Carrie Limburg, Mads Storgaard Jensen, Mette Hedemann Olsen og Søren Valsgaard.


Køb billet

Spilledato
12. dec. 2024

Scene Lille Scene

Varighed 90 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.
GEBYR
15 KR.

50%

Ingen regler

50%

Ingen aftner er ens

100%

Off The Record

OFF THE RECORD

50 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger