Dagligstueteatret

HVAD VÆLGER DU AT FOKUSERE PÅ?

Oplev ny scenekunst, når Dagligstueteatret præsenterer en teateroplevelse skabt særligt til denne aften, med “opmærksomhed” som forestillingens centrale tema.

Alt og alle kræver vores opmærksomhed hele tiden, men hvordan prioriterer vi vores værdifulde nærvær “rigtigt” og på bedst mulig måde, og hvad sker der, hvis vi giver efter for kravet og ender med slet ikke at være til stede i det virkelige nu - eller nogen steder? Hvad går vi så glip af? Forestillingen vil med både humoristisk lethed og semi-absurd alvor fremmedgøre os selv for spørgsmålet og undersøge det paradoksale forhold; at man ikke kan være til stede ét sted uden at være fraværende fra et andet, men hvad er så egentlig bedst? Og er det derfor, vi egentlig ikke gider andre mennesker, når det kommer til stykket?

Forestillingen bliver skabt i en devising-proces af unge medlemmer af Dagligstueteatret. Da processen er dynamisk og levende, tages der forbehold for ændringer i forestillingens endelige indhold og tematik. 

(Billedet er lånt fra en tidligere forestilling).


Køb billet

Spilledato
21. nov. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 60 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.
GEBYR 15 KR.

50%

Ingen regler

50%

Ingen aftner er ens

100%

Off The Record

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger