Dramagisk

DRAMAGISK er et underholdende spændingsshow, hvor trylleri, mentalisme og komik spiller de centrale roller. Professionel tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen tager dig gennem sit enestående arsenal af magiske effekter, som med garanti vil sætte gang i grublerierne og lattermusklerne.


MERE END KANIN-OP-AF-HAT

Med forudsigelser, visuelle mirakler og mentale eksperimenter sætter Nicolaj rammen for en tankevækkende aften, hvor også publikums inddragelse bidrager til den magiske stemning. DRAMAGISK er trylleshowet for alle, der ønsker at opleve noget overraskende og dragende, der ikke sådan bare lige kan forklares. Tag del i en magisk aften, hvor fascinationen står i højsædet – du vil ikke fortryde det.

Køb billet

Spilledato
24. okt. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 60 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.

GEBYR 15 KR.

OFF THE RECORD

50 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger