Influencers og andre med jord i hovedet

MODSÆTNINGER MØDES

En af landets mest rutinerede komikere NP. Henriksen besøger os med sit nyeste show INFLUENCERS OG ANDRE MED JORD I HOVEDET. Og med sig har han som opvarmer en af landets første og stadig største influencers, Daniel Hoffe aka Jyden.

NP er ikke landskendt, men det er Hoffe. NP har optrådt for gud og hvermand i 25 år, Hoffe har aldrig prøvet standup før. NP plejer at betale for de ting han bruger, Hoffe får alt sponsoreret. NP har brugt alt sin tid ude i virkeligheden og fået folk til at grine af den, Hoffe har brugt rigtigt meget tid på ikke at være i eller forholde sig til virkeligheden. Men at bruge Danmarks første og største influencer til at varme op til et show med den titel, det synes han selv og Hoffe er ret morsomt. Så det bliver spændende at finde ud af om der er noget standupper i Hoffe. Det er lagt i ovnen til noget på metaplan.

Køb billet

Spilledato
2. feb. 2023

Scene LILLE SCENE

Varighed 70 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.

MEDVIRKENDE NP. HENRIKSEN 

OPVARMER DANIEL HOFFE

50%

Ingen regler

50%

Ingen aftner er ens

100%

Off The Record

CITAT


"Jeg har brugt de sidste plus 25 år på at beskrive virkeligheden og få folk til at grine af den, nu har jeg Hoffe med, som har brugt rigtigt meget tid på ikke at være i den og flygte fra den på de sociale medier - det er sgu da lidt pudsigt."


NP.

CITAT


“At være influencer er egentlig ret nemt, det er bare at lave en video, poste den - jeg skal ikke forholde mig til det mere. Når du står på en standup-scene, så står du midt i virkeligheden, det er vanvittigt skræmmende og angstprovokerende."

Hoffe


OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger