Juleguf 2022

IMPRO COMEDY FOR RED BARNET

"I en tid med trængsler og alarm, hvor kulden bider og pengepungen lider, ka' mange ha' brug for et kærligt julepuf. Derfor byder Daniel og Søren ind til Juleguf!"

Så blev det endelig jul og tid til Juleguf! Juleguf er et velgørenhedsshow som blander impro comedy, teatersketches og klejner i et overflødighedshorn af grin.


På scenen står aftenens værter og skuespillere udi improvisationskunst, Daniel Buch og Søren Højgaard. Hele året har de glædet sig til at underholde lige netop dig. De har forberedt deres allerbedste impro comedy, pudset deres fineste teatersketches af og fundet klejnedåsen frem på ny. Alt sammen så de kan præsentere en times hjertevarm underholdning i den særlige, kærlige smeltedigel som de kalder for Juleguf.

Glæd dig til at opleve makkerparret kæde vidt forskellige improvisationer og sketches sammen til én lang julefortælling, skabt ud fra dine bud på aftenen og selvfølgelig for en god sag. For dét er ægte Juleguf.

4. GANG VI GRINER FOR EN GOD SAG


I år er det fjerde gang at Juleguf står for døren. Det sker på Teatret Svalegangen og som altid går al indtjening til velgørende formål. Billetpengene fungerer nemlig som en indsamling til Red Barnet. Du griner altså for den gode sag, når du griner til Juleguf!

"Så kom ned på Teatret Svalegangen, hvis du er til latter af højeste skuf', og gi' en mønt til Juleguf..."Køb billet

Spilledato
24. nov 2022

Scene LILLE SCENE

Varighed 60 min.

TID KL. 20

PRIS 100 KR.

OFF THE RECORD

50 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 50 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede.
Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger