Langt over Grænsen

ET SHOW OM, IMOD OG UDEN CENSUR

I et helt nyt stand-up-show går Brian Mørk mod tidsstrømmen og sparker nedad - og opad for den sags skyld. Og til siden. Og på sig selv. Intet er helligt, og alle står for skud i det seneste show fra komikerens hånd. Og der er en mening med galskaben, fortæller han selv.
“Det er ligesom om, vi har glemt, at jokes er jokes, og at vi er nødt til at grine af os selv. Især da retssagen kørte mod en 28-årig mand i foråret, der blev idømt fængsel for at have racistiske vittigheder på en hjemmeside. Det hører ikke hjemme i Danmark, at man kan få en fængselsstraf for at fortælle vittigheder, så derfor er det mig magtpåliggende at lave et show, der går over grænsen,” siger Brian Mørk.

Mørk selv mener, at det er diskriminerende, hvis der er minoriteter og befolkningsgrupper, som man IKKE gør nar ad. Selvironi og humor er et fællesskab, og hvorfor skal folk udelukkes, fordi andre er bange for, at de tager på vej.
“Jeg ville først lave udelukkende racistisk materiale, men jeg fik henvendelser fra handicappede, og LGBT-personer, der ønskede at blive inkluderet i showet - så nu står alle for skud. Ikke mindst den midaldrende, hvide mand,” siger Brian Mørk.

Derfor er det klart, at hvis offerkortet sidder løst på én, og man let tager på vej på vegne af andre, så er ‘Langt over Grænsen’ ikke et show, det giver mening at bruge penge og tid på.
Er man på den anden side et menneske med selvindsigt, selvironi og en lyst til at tage alverdens dårligdomme og grusomheder med et gran salt, holde dem i strakt arm og sammen med en masse andre mennesker være fælles om at grine de slemme ting lige op i ansigtet, så skal man hive en billet til ‘Langt over Grænsen.’
“Det er også et show, der skal vise, at vi godt kan have det sjovt sammen og grine af jokes, uden nødvendigvis at være enige i den bagvedliggende pointe. Det er vigtigt at kunne skelne,” siger komikeren.Køb billet

Spilledato
19. sep. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 90 min.

TID KL. 17:30 og 19:30

PRIS 170 KR.
GEBYR
15 KR.

50%

Ingen regler

50%

Ingen aftner er ens

100%

Off The Record

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger