Far Wars

OM AT VÆRE EN GOD FAR...OG ANDRE MYTER

Peter Dyreborg er mest kendt for poetry slam og spoken word, der kort sagt kan beskrives som en blanding af litteratur og scenekunst. Han vandt DM i poetry slam i 2008, og har i mere end 10 år været tilknyttet Det Kongelige Teater.

I sit nye soloshow, som er det mest humoristiske og komiske til dato, tager han udgangspunkt i sine erfaringer som far. Og som starter med dengang han fik en sølvmedalje af sin datter, fordi hun syntes han var verdens næstbedste far.

For hvordan ser verden egentlig ud som far? Både som nybagt far og som far til en tween og teenager lige rundt om hjørnet? Og hvad skal der til for at man er god nok som far?

Og ja, showet handler også om iPads og Eiffeltårnet, om godnatkys og vin til morgenmad, om prutter, blod og tvang, om leverpostejshår, Barbiedukker og proletarer, om hundelorte og skilsmisse, samt selvfølgelig Dronning Margrethe.

ET SHOW TIL DIG SOM...

Og… er du selv far (eller mor (eller bedsteforælder)), så er du i målgruppen. Og har du tænkt på at blive far (eller mor), så er du også i målgruppen. Og hvis du selv på et tidspunkt i dit liv har været barn, så er du dæleme også i målgruppen. Med alt hvad dertil hører.

FORBRYDELSE OG SAFT

Showet er baseret på bogen “Forbrydelse og saft” fra 2021, og blander finurlige digte og forunderlig storytelling, men låner også en hel del fra stand up comedy.

Med andre ord: En blandet landhandel og en god omgang tankevækkende underholdning, hvor du skiftevis griner og græder og griner igen.

Anmeldelser af bogen “Forbrydelse og saft”:

“Hvis du har lyst til at grine og opleve ømhed i forhold til forældrerollen.” Anettes Litteratursalon

”Bringer smilet frem på ens læber.” Littsnacks

“Helt sikkert den ideelle gave til alle kommende fædre. (…) Humoristisk, ærligt og lækkert.” Bogglæde

“Det er så fint, så skarpt, så upoleret og så lige i øjet at jeg følte mig både underholdt og oplyst.” God-Bog

Køb billet

Spilledato
14. mar. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 70 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger