Lip Sync Battle
- Xmas Edition

MIMEKONKURRENCE I JULEUDGAVE

Glæd dig til dette show, hvor komikerværten Henriette Thuesen og en række af byens komikere og skuespillere præsenterer et fuldstændig vanvittigt koncept: en mimekonkurrence med musik og dans!


Konceptet er på ingen måde nyt og stammer oprindeligt fra USA. Og lad os være ærlige: mon ikke vi alle på et tidspunkt i livet har haft en hemmelig stund foran et spejl, udstyret med en hårbørste og vores yndlingssang bankende ud af anlægget? I LIP SYNC BATTLE bliver dén situation – uforlignelig, intens, personlig, akavet og overraskende – bare blæst op; op på en scene, med en ægte mikrofon, et veloplagt publikum og rigtige mennesker som modstandere.

PUBLIKUM BESTEMMER VINDEREN

Det er 100 % publikum, der afgør, hvem aftenens vinder er. Det bliver stort. Underholdende. Hylende morsomt. LIP SYNC BATTLE-tastic!

Køb billet

Spilledato
5. dec. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 60 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.
GEBYR 15 KR.

Lip sync battle

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger