At Være Marilyn

GLEM ALT OM EFTERÅR

Du får Hollywood og glamour på en helt almindelig torsdag, når Marilyn Monroe lookalike deler ud af ikoniske sange, små historier og filmminder fra Marilyns fascinerende liv.

Meget kort tid nåede Marilyns stjerne at skinne, men hendes aftryk på moderne popkultur var enormt og er at finde over hele verden. Sæt dig til rette og bliv underholdt af en bred vifte af sange fra hendes mange film, blandet med beretninger om hendes stærke position som filmstjerne, ambitiøs skuespillerinde og som kvinde og sexsymbol i en mandsdomineret filmindustri - fremført af selveste Marilyn Monroe i skikkelse af Christina Marie med masser af glitter og fuld glamour!

Christina Marie Skodborg er professionel skuespiller, sanger, performer og danser med rod i teater og livemusik. Hun er født, opvokset og herboende aarhusianer med en stor kærlighed til figuren Marilyn Monroe og hendes aftryk som filmhistoriens måske mest genkendelige ansigt.  

Køb billet

Spilledato
7. nov. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 60 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.
GEBYR
15 KR.

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger