United Change 2023

THE ART OF MAKING A DIFFERENCE

17 værker på 17 dage. En vandrerute fra DOKK1 igennem små stræder, forbi udvalgte kulturinstitutioner, Teatret Svalegangen og Aarhus Rådhus. En rute hvor de 17 verdensmål sættes i scene. Hvor tal og fakta knuses til kunst, der flytter dig. For der er 0 tid at spilde.

Sammen med nogle af Danmarks bedste kunstnere og en perlerække af kulturinstitutioner, videnspartnere og erhvervssamarbejder præsenterer vi i september 2023 mega-eventet UNITED CHANGE.


EN STRANDET BLÅHVAL

En strandet blåhval i byens rum. Et lysværk som indfarver hele havnen med vindens kraft. En virtual reality rejse om modens vej fra Bangladesh til Milano. Det er bare nogle af visionerne. Det handler om at se muligheder i kunsten. At kunst indeholder en kapital af viden, kraft og fantasi, som kan føre til handling. Vi har ikke svarene. Men vi har en rute, der starter i Aarhus. Vi handler nu. Og vi handler sammen. Det er UNITED CHANGE.

Læs mere

#FNsverdensmål #forandring
#fremtid #fællesskab
Spilleperiode
24. aug. - 9. sep. 2023

#FNsverdensmål #forandring
#fremtid #fællesskab

23%

Global gåtur

27%

17 visioner for fremtiden

24%

Mapping our future

26%

Kunsten at gøre en forskel

Citat

"Hvordan tager vi verdensmålene til os? Bryder dem ned i enkeltdele, og gør dem forståelige for os selv i vores hverdag? Scenekunsten kan skabe oplevelser, der kan starte den proces. Fra et minde til en refleksion, fra en tanke til en handling.”

Per Smedegaard, konceptansvarlig og direktør

Kommende fore­stillinger