The Nether -
Din Underverden

ET MØRKT WONDERLAND

Du kender det sikkert. Surfe på nettet og forsvinde for en stund. I en fremtid hvor internettet er afløst af en fuld-sensorisk virtuel platform, kaldet THE NETHER, undersøger en kvindelig efterforsker en række forbrydelser. Morris er på sporet af skaberen bag et tilsyneladende uskyldigt sted. Et smukt victoriansk hus udgør rammen for gæsterne, der vælger en identitet og logger sig ind her. Men noget er ikke, som det ser ud. Bag den noble facade gemmer huset på en hemmelighed.


Mange drømmer om at blive ”cross overs”, droppe den grå, udhungrede verden til fordel for et fuldtidsliv i THE NETHER. Morris har til opgave at monitorere den opslugende digitale platform, hvor brugere går i skole, arbejder, dater og...måske myrder hinanden. En krypteret serveradresse leder hende på sporet af forretningsmanden og programmøren Sims, der går under navnet Papa i THE NETHER. En fysikprofessor er også under mistanke, og noget tyder på at de to er forbundet til et mørkt virtuelt wonderland.


THE DARK SIDE OF TECHNOLOGY

THE NETHER er en hårrejsende krimi-thriller om forbudte drifter i et skjult digitalt univers. I en fremtid hvor skellet mellem simuleret og reel virkelighed er udvisket, kan magiske universer tilfredsstille enhver fantasi. Men findes der fantasier, som ikke kan tillades? Man er vel ikke et monster, hvis det ikke er virkeligt? Tag med ind i fremtiden, til teknologiens skyggesider, i denne sitrende thriller, som har gået sin sejrsgang i både USA og England.


NB. Unummerede pladser


Køb billet

#Teknologi #Etik
#Fantasi #Fremtid
Spilleperiode
9. nov. - 7. dec. 2019

Scene STORE SAL

Varighed ca. 90 MIN.

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 195 KR.


MEDVIRKENDE BOLETTE ENGSTRØM BJERRE, KAJA KAMUK, MIKAEL HELMUTH, MORTEN KJÆR OG HOLGER ØSTERGAARD

TEKST JENNIFER HALEY

INSTRUKTION MADELEINE RØNN JUUL

SCENOGRAFI SIGGI ÓLI PÁLMASON

LYDDESIGN ANTON BAST

LYSDESIGN HENRIK SLOTH

REKVISITTER NAJA BRIMER

GRAFISK ARBEJDE GÍSLI DÚA

FORESTILLINGSLEDELSE SIGNE ALBECK LAUSEN 

OVERSÆTTELSE abcSPROG

TEATERFORLAG NORDISKA APS


PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

#Teknologi #Etik
#Fantasi #Fremtid

17%

Cyber-etik


33%

Sci-fi-krimi-thriller


28%

Deepest darkest desires


22%

Online gyser

Anmeldelse


"The Nether igangsætter en lavine af etiske spørgsmål, som jeg i stedet for at opremse her, vil anbefale at du selv forholder dig til, mens du lader dig forføre af Svalegangens medrivende produktion af et stykke virkelig vellykket dramatik."


Den 4. Væg

Anmeldelse


"Det er ret smart konstrueret og bestemt lige så veludført. The Nether er uden tvivl en af de mere vellykkede forestillinger på Teatret Svalegangen, hvor handling, skuespilspræstationer og scenografi har samme mål for øje. Og hvor publikum bliver godt underholdt og får stof til eftertanke med hjem."


Trine Wøldiche

MEDVIRKENDE

Mikael Helmuth

MEDVIRKENDE

Kaja Kamuk

MEDVIRKENDE

Holger Østergaard

DEBAT

I FiktionsForstyrrelser forstyrrer vi rammerne for den klassiske debat direkte fra scenen ved hjælp af skuespillere og fiktive scenarier.


Aftenens debat tager afsæt i THE NETHER og går i kødet på den teknologiske udvikling og dens mange dilemmaer. Skuespiller Holger Østergaard og instruktør Morten Lundgaard har iscenesat debatten. Køb billet til forestilingen d. 4.12 eller 6.12, så er du automatisk inviteret med til FiktionsForstyrrelser. Sted: Lille Scene. Varighed: ca. 60 min.

MEDVIRKENDE

Bolette Engstrøm

MEDVIRKENDE

Morten Kjær

Citat


”The Nether er interessant fordi den peger på teknologiens dilemmaer og skyggesider. Teknologien udvikler sig med hastige skridt, og den er blevet en game changer på godt og ondt. Snart kan vi alt, men må vi alt? Skal vi se på behovet for etiske retningslinjer, eller skal teknologien have frit løb?”


Per Smedegaard, direktør og kunstnerisk chef

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger