Spilleperiode
26. - 31. maj 2020

Scene Teatret Svalegangens sale, gader og baggårde

PRIS 100 KR.

MEDVIRKENDE KIRSTINE HEDRUP, PERNILLE SØRENSEN, JULIA SVENSSON, GIORGIA REITANI, JOSH SCOTT, AARHUS MUSIKSKOLES BØRNEKOR, AARHUS GOSPEL SINGERS M. FL.
INSTRUKTION PER SMEDEGAARD
DRAMATIKER ALEXANDRA MOLTKE JOHANSEN OG LINE KNUTZON
SCENOGRAFI EILEV SKINNARMO
KOREOGRAFI MARIE BROLIN TANI
LYSDESIGN HENRIK SLOTH
LYDDESIGN ANTON BAST
KOSTUMER MARIANNE MEYER
KOMPONIST KIRSTINE FOGH VINDELEV OG HANS HANSEN
KREATIV PRODUCENT LOTTE KOFOD LUDVIGSEN
STØTTET AF NRGI'S VÆRDIPULJE, EUROPÆISK KULTURREGION, REGION MIDT, AARHUS KOMMUNE, VIBORG KOMMUNE, DEN JYSKE KUNSTFOND OG EGE FONDEN

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN
#FNsVerdensmål #Forandring
#Fremtid #Fællesskab

United Change

ET GLOBALT FÆLLESAREAL

Teater, dans, musik. Dekorerede vægge af skrald. En animeret tidsrejse flankeret af et gospelkor. Graffitikunst og et digt der genfortryller vores forhold til jorden. En kvinde på toppen af et skraldebjerg. Miljøbingo og et verdensmåls-lykkehjul. Teatret Svalegangens sale, gader og baggårde er vores scene, når i maj 2020 inviterer til den første visning af UNITED CHANGE – en vandreforestilling i FN’s verdensmål. Takket være ambitiøse fonde og partnere præsenterede vi allerede i maj 2019 et gratis kick off event.

Verdensmålene er afgørende for en bæredygtig omstilling. For en renere, bedre og mere retfærdig verden for alle. Men hvad gør vi egentlig selv? Ambitionen med UNITED CHANGE er at skabe et globalt fællesareal, et kæmpe event, der udforsker hvordan udvalgte verdensmål kan blive til engagerende scenekunst. Det handler om at se nye muligheder i kunsten. At kunst rent faktisk indeholder en kapital af viden, erfaring, innovativ kraft, visioner og fantasi, som kan føre til handling i kampen for vores fælles klode.

MOD NYE HORISONTER

Visionen med UNITED CHANGE er at skabe en kalejdoskopisk vandreforestilling over en fireårig periode sammen med nogle af Danmarks bedste kunstnere og en række støttegivere, videnspartnere og erhvervssamarbejder. Rejsen begynder i år, men det hele kulminerer i et kæmpe interaktivt event i 2023, der vil tale til dine sanser og din lyst til at være med. Vejen til forandring er lang, men mange ønsker en forskel. Vi handler nu. Og vi handler sammen. Det er UNITED CHANGE!

Køb billet
17%
Global gadekunst

33%
Kollektivt wakeup-call

21%
Visionær changemaker

29%
Mapping our future

GLADE BÆRE-DYGTIGE DAGE

Kirstine Hedrup (skuespiller), Line Knutzon (dramatiker), Per Smedegaard (instruktør), Eilev Skinnarmo (scenograf), Marie Brolin Tani (koreografi), Julia Svensson (danser), Giorgia Reitani (danser), Jogh Scott (danser)

DE SMÅ SYNGER

Aarhus Musikskoles Børnekor, Alexandra Moltke Johansen (dramatiker og instruktør), Eilev Skinnarmo (scenograf), Kirstine Fogh Vindelev (komponist og instruktør), Nadja Marie Schmedes Enevoldsen (korleder)

Citat


”Hvordan tager vi verdensmålene til os? Gør dem til et projekt for os selv i vores egen hverdag? Scenekunsten kan skabe oplevelser, der kan starte den proces. Fra et minde til en refleksion, fra en tanke til en handling. Det lyder måske frelst, men der er brug for ambitioner, store armbevægelser og handling.”

Per Smedegaard, konceptansvarlig og direktør


Partnere

KUNSTNERISKE PARTNERE

  • BLACK BOX DANCE COMPANY
  • THE ANIMATION WORKSHOP
  • TEATRET SVALEGANGEN (LEAD PARTNER)

VIDENSPARTNERE

  • ENERGIMUSEET
  • DET GRØNNE MUSEUM
  • EGE TÆPPER
  • NRGi

KOMMUNIKATIONSPARTNERE

  • SCENET
  • EUROPÆISK KULTURREGION


Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.

Køb billet

Kommende fore­stillinger