Valgaften

BEMÆRK Efter statsministeriets pressemøde d. 28. jan. er forestillingen desværre aflyst. Har du billetter til forestillingen kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Teatret tager direkte kontakt til berørte publikummer fra d. 29. jan.


SPILLET OM MAGTEN

Vil du være live-publikum, når Danmarks næste statsministervalg sendes direkte fra Teatret Svalegangen? VALGAFTEN er en stærk komedie om et kommende statsministervalg, der er forvandlet til et hårdtpumpet game show.


Tre kandidater konkurrerer om din stemme. Mød Henrik der har aktienoteret sig selv under valgsloganet ”Jeg bruger den CO2, du sparer”. Christine kandiderer på en platform om ligestilling, du har sikkert set hendes logo, der er et lighedstegn. Og sidst, men ikke mindst, Valdemar, der går til valg på flere fangeøer for afviste asylansøgere. Hvem får din stemme? Du bliver publikum til tv-branchens største underholdningsprogram, hvor Danmarks nye statsminister findes på bare 90 minutter.


HÆSBLÆSENDE TV-COCKTAIL

Det unge dramatikertalent Niclas Askan Johansen og seks skuespillere rører en hæsblæsende TV-cocktail sammen, hvor der er skruet helt op for underholdsværdien og helt ned for troværdigheden. Din sms-stemme afgør forestillingens handling, så hold mobilen klar! Tag med, når vi opløser skellet mellem politik og underholdning og sammen finder Danmarks næste statsminister i denne bizare game show-komedie!


Køb billet

#Demokrati #Medier
#Underholdning #Magt
Spilleperiode
30. jan. - 23. feb. 2021

Scene STORE SAL

TID KL. 19.30, LØR. KL. 16 (LØR. 30.1. KL. 19.30)

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE BOLETTE ENGSTRØM BJERRE, ALLAN HELGE JENSEN, KAJA KAMUK, ASHOK PRAMANIK, PATRICK A. HANSEN, CLARA MANLEY

TEKST NICLAS ASHKAN JOHANSEN

INSTRUKTION NIELS ERLING

SCENOGRAFI EILEV SKINNARMO

SCENEMESTER JESPER FOLKE

LYSDESIGN HENRIK SLOTH

LYDDESIGN ANTON BAST

MUSIK MARC BREIDFJORD

REGISSØR NAJA BRIMER

INSTRUKTØRASSISTENT KATRINE MATZEN


PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

#Demokrati #Medier
#Underholdning #Magt

23%

Statsministervalg på steroider


26%

Crazy komedie


32%

Valgflæsk


19%

Gameshow

CITAT”Jeg glæder mig til at opleve, at publikum spiller publikum! Forestillingens forløb bestemmes på stedet og er 100% afhængig af, hvilken kandidat publikum stemmer på. Som skuespiller kommer det til at kræve et kæmpe forarbejde, en god portion is i maven og frem for alt et kæmpestort tilstedevær. Det kommer til at sitre. Det bliver fedt."


Bolette Engstrøm Bjerre, skuespiller

MEDVIRKENDE

Bolette Engstrøm

MEDVIRKENDE

Patrick A. Hansen

MEDVIRKENDE

Clara Manley

MEDVIRKENDE

Ashok Pramanik

MEDVIRKENDE

Allan Helge Jensen

CITAT”Tænk på italienernes Berlusconi og Bebe Grillo, USA’s Trump, briternes Boris Johnson eller brasilianernes Bosonaro. Det virker som et mønster: Som om den nihilistiske, idealløse og klovneagtige figur i politik er blevet en magtfaktor. Den outrerede og forargende adfærd virker faktisk som strategi. Den medfører gratis PR for milliarder. Medierne kan ikke få sig selv til at slukke for kameraerne, og vi kan ikke se bort.”


Niclas Ashkan Johansen, dramatiker

MEDVIRKENDE

Kaja Kamuk

REPLIK

”Sammen tager vi aldrig fejl.

Er I klar til at møde deltagerne?”

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger