Midt I Livet

HUMOR OG HJERTEVARME

Har du nogensinde taget dig selv i at købe ”undskyldningsblomster” i stedet for rent faktisk at sige, at du har fucket op? Har du nogensinde købt voksenlegetøj for at spice tilværelsen op og så været alt for udmattet til at bruge det? Har du nogensinde haft mere lyst til at snakke om flæskesteg til aftensmad end at tage den-der-snak-du-ved? Og hvad svarer man så, når den person man har regnet med i årevis pludselig siger: ”Jeg elsker dig ikke mere”?


MIDT I LIVET er en forestilling, der med både drilske bemærkninger og rørende bekendelser belyser de usynlige kampe, vi alle kender fra vores parforhold. Fortællingen udforsker et ægteskab fanget i livets midte; et forhold der tynges af hverdagens mental load, ikke-eksisterende sex, stereotype kønsroller og den evige søgen efter lykke.

ET MODERNE ÆGTESKAB

I nattens sårbare timer forsøger et par at genfinde dem selv og hinanden. De snakker om de ofre, de har gjort for kærligheden og de drømme, der er gået tabt undervejs. Det er en ærlig fortælling om ægteskabets midtvejskrise, der med en subtil blanding af humor og hjertevarme kaster lys på den kærlighed, der både adskiller os og binder os sammen som par og individer.

Med sin rå og humoristiske stil udforsker forfatteren David Eldridge livets og kærlighedens rutsjebaneture gennem en gribende trilogi, der debuterede med den femstjernede forestilling BEGINNING. MIDT I LIVET er anden del i trilogien, og er et portræt af et moderne ægteskab, som indfanger de hudløse og intime øjeblikke i et parforhold i realtid. Det er et upoleret indblik i kærlighedens storme, sorgens afgrunde og håbets små lysglimt.

#kærlighed #drømme
#mentalload #midtvejskrise
Spilleperiode
9. nov. - 7. dec. 2024

Scene Store Sal

Varighed 90 min.

TID KL. 19.30, LØR. KL. 16

PRIS 240 KR. STUDERENDE 125 KR.
UNDER 25 ÅR 75 KR. GEBYR 15 KR.

MEDVIRKENDE MAJA JUHLIN, CASPAR JUEL BERG

TEKST DAVID ELDRIDGE

INSTRUKTION PER SMEDEGAARD

OVERSÆTTELSE MARIA LAUMARK

SCENOGRAF EDWARD LLOYD PIERCE

LYDDESIGN ANTON BAST

LYSDESIGN HENRIK SLOTH

SCENEPRODUKTION FOLKES GARAGE

FORLAG NORDISKA APS

FOTO CREATIVE ZOO, MONTGOMERY

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

#kærlighed #drømme
#mentalload #midtvejskrise

35%

Parforholds-pingpong

2%
I medgang og modgang

40%

Konfliktsky

23%

Røvkedelige rutiner

BAG OM

The mental load beskriver det fænomen, der handler om den mentale byrde, der kan være forbundet med de "usynlige" opgaver i hverdagen, som man kan have i et parforhold. Flere mener, at særligt kvinder bærer byrden af the mental load.

Kilde: Bright Horizons, 2017

MEDVIRKENDE

Maja Juhlin

Replik


"Jeg har sagt det til dig før, skat. Det gulvrengørings-middel du bruger, får mine øjne til at klø. Især når Nicoline har lavet et værre rod med det der Cillit Bang køkkenspray.”MEDVIRKENDE

Caspar Juel Berg

Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

FAKTA

I 2023 blev der registreret 12.862 skilsmisser, hvoraf størstedelen af skilsmisserne skete efter 5 års ægteskab.

Kilde: Statistik, 2023