TEATRET SVALEGANGEN SØGER EN SKRÆDDER- OG SYSTUEANSVARLIG

Teatret Svalegangen søger en skrædder til producere kostumer til teatrets egenproduktioner samt designe til udefrakommende kunstneriske projekter. Skrædderen vil fungere som systueansvarlig, der har ansvar for at koordinere og organisere arbejdet på systuen, når der i perioder ansættes yderligere personale.

Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder

Skrædder

- Skrædder og/eller kostumedesigner på forestillinger og kunstneriske projekter, der produceres i Teatret Svalegangens regi, samt på de produktioner og opgaver, der tages ind fra eksterne aktører.
- Forestå dialogen med scenograf, instruktør og skuespillere i relation til kostumedesigns.
- Økonomisk ansvar for kostumebudgetter og ansvar for projektering og planlægning af arbejdet.

Systueansvarlig

- Overordnet ansvar for drift og vedligehold af systuen, herunder ansvar for mindre driftsbudget.
- Er opsøgende og har netværk, eller er i stand til at skabe det netværk, der skal til for at tiltrække kostumeopgaver fra andre teatre, frie grupper, det private erhvervsliv eller lignende.
- Planlægning og organisering af systuens arbejdsopgaver, samt ansvar for timestyring af de medarbejdere der hentes freelance ind til opgaver og projekter i samarbejde med teamlederen for produktionsafdelingen.


Vi forventer af dig som ansøger

  • Du er en struktureret, initiativrig holdspiller, og som bevarer overblikket og altid bevarer en god tone i travle perioder. Du skal kunne arbejde løsningsorienteret og selvstændigt i en omskiftelig og varieret hverdag med mange bolde i luften.
  • Du har en solid viden og erfaring med kostumedesign, et grundlæggende kendskab til kostumehistorie/psykologi og signalværdier, samt kendskab til mønsterkonstruktion, skrædderi og erfaring med patinering og indfarvning.
  • Du har mod på at være opsøgende så der hentes flere kunder til systuen.
  • Du har gåpåmod, selvstændighed, fleksibilitet og engagement.Vi tilbyder

En arbejdsplads på et af Danmarks for tiden mest debatskabende og relevante teatre. Et sundt arbejdsmiljø skabt af en kerneværdi om at være ”usnobbet og ligetil” samt tre grundlæggende værdier: arbejdsglæde, medarbejderansvar, læring og udvikling. Her får du kolleger, som brænder både for deres fag og for teatret som kunstart. Du får desuden indflydelse på organisationens udvikling og strategi og mulighed for at forme din egen stilling i samarbejde med ledelsen. Det er en vision at systuen vokser via de opgaver der hentes, så der på sigt er flere ansatte og elev.

Stillingen er på 37 timer om ugen, tiltrædelse 6. august 2018. eller snarest muligt efter aftale.
Løntrin 36 ud fra Statens takster.

Info

Send ansøgning og CV til job@svalegangen.dk senest fredag den 8. juni 2018 kl. 12. Skriv "Ansøgning produktions- og teamlederleder" i emnefeltet. Vedlæg gerne referencer fra tidligere arbejdspladser, som vi må kontakte i forbindelse med ansøgningsprocessen.

Vi forventer at afholde samtaler den 21.- 22. juni 2018 og evt. 2. samtaler 25. juni. Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Per Smedegaard på per@svalegangen.dk. Skriv "Jobopslag" i emnefeltet.