Kom trygt indenfor

Hos Teatret Svalegangen tager vi følgende forholdsregler for at passe ekstra godt på dig og vores medarbejdere i forbindelse med Covid-19.

Afstand mellem siddepladserne
Vi har unummererede pladser til alle forestillinger i 2020, så der er ekstra afstand mellem publikum. Du må gerne sidde ved siden af din ledsager eller ledsagere, men der vil være et sæde mellem jer og gæsterne ved siden af jer.

Salene åbner 30 min. før
Vi åbner salene 30 min. før, så publikum ikke klumper sammen. Vi lukker løbende publikum ind, så de ikke står tæt på noget tidspunkt. På hverdage åbner salene allerede kl. 19 og på lørdage kl. 15.30.

Bemandet garderobe
Vi hænger din frakke op, så du ikke skal stå tæt i vores relativ lille garderobe. Er vejret til det, så lad evt. overtøjet blive derhjemme eller i bilen.

Færre publikummer på toiletterne
Færre kan gå på toilettet samtidigt, så her klumper du ikke sammen med andre.

Afskærmet café
Du kan trygt bestille et glas vin eller en kop kaffe, da baren er afskærmet.

Begrænset antal i caféområde
Vi holder løbende øje med antallet af gæster i caféområdet, så vi ikke står for tæt.

Udendørs caféområde
Vi har fået tilladelse til at inddrage fortorvsarealet foran teatret, så man kan nyde et glas vin der ifm. forestillinger.

Mere rengøring
Vi har øget rengøringen i alle publikumsområder. Håndtag og alle overflader sprittes af dagligt for at sikre et ekstra højt hygiejneniveau.

Håndsprit
Vi har masser af håndsprit til publikum og medarbejdere.

Retningslinjer for personale
Teatret Svalegangens personale er instrueret i en særlig procedure, der skal sikre deres og din tryghed. Du kan altid spørge en medarbejder, hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du er er utryg ved noget.

Opdateret 02.07.2020

Det beder vi dig om..

Symptomer? Bliv hjemme
Bliv hjemme hvis du har nogen form for symptomer. Vi ombytter hellere end gerne din billet til en anden dag eller udsteder et gavekort, hvis du ikke er helt på toppen.

Host eller nys i dit ærme
Spyt er ikke godt, især ikke nu.

Vask dine hænder og brug håndsprit
Igen, vi har masser af håndsprit.

Undgå håndtryk, kindkys og kram
Det er så dejligt at krammes, men lige nu går det ikke på teatret.

Hold afstand
Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn. Er vejret til det, så benyt gerne udearealet ved teatret, hvor drikkevarer gerne må medbringes.

Undgå kontanter
Betalt helst med kort eller MobilePay.