Teater igen efter 5. april

Efter statsministeriets pressemøde 24. feb. spiller vi ikke teater før efter den 5. april 2021.

Har du billetter til en forestilling i nedlukningsperioden kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Vi ser frem til at tage imod publikum igen.

Kom trygt indenfor

Hos Teatret Svalegangen tager vi følgende forholdsregler for at passe ekstra godt på dig og vores medarbejdere i forbindelse med Covid-19.

Afstand mellem siddepladserne
Vi har unummererede pladser til alle forestillinger i 2020, så der er ekstra afstand mellem publikum. Du må gerne sidde ved siden af din ledsager eller ledsagere, men der vil være et sæde mellem jer og gæsterne ved siden af jer.

Billettering ved indgang
Vi scanner din billet allerede ved ankomst, så vi undgå flaskehalse indenfor. Husk vi kan scanne din billet på din mobil.

Ingen garderobe
Vores garderobe er fjernet for at skabe mere plads ved toiletterne. Derfor bedes du tage overtøjet med ind i salen, hvor du kan ligge det på den tomme stol ved siden af dig.

Salene åbner 30 min. før
Vi åbner salene 30 min. før, så publikum ikke klumper sammen. Vi lukker løbende publikum ind, så de ikke står tæt på noget tidspunkt. På hverdage åbner salene allerede kl. 19 og på lørdage kl. 15.30.

Mundbind i caféområde
I øjeblikket skal du bære mundbind, når du går igennem vores caféområde. Der er ikke påbud om at bære mundbind, når du sidder i caféen, eller når du sidder i vores sale. Har du ikke et mundbind, udleverer vi et gratis.

Gratis mundbind
Ønsker du at bære et mundbind udleveres det ved billettering.

Afskærmet café
Du kan trygt bestille et glas vin eller en kop kaffe, da baren er afskærmet.

Begrænset antal i caféområde
Vi holder løbende øje med antallet af gæster i caféområdet, så vi ikke står for tæt.

Udendørs caféområde
Vi har fået tilladelse til at inddrage fortorvsarealet foran teatret, så man kan nyde et glas vin der ifm. forestillinger.

Mere rengøring
Vi har øget rengøringen i alle publikumsområder. Håndtag og alle overflader sprittes af dagligt for at sikre et ekstra højt hygiejneniveau.

Håndsprit
Vi har masser af håndsprit til publikum og medarbejdere.

Retningslinjer for personale
Teatret Svalegangens personale er instrueret i en særlig procedure, der skal sikre deres og din tryghed. Du kan altid spørge en medarbejder, hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du er er utryg ved noget.

Pengene retur ved aflysning
Skulle uheldet være ude og en forestilling må aflyses pga. Corona, får du selvfølgelig dine penge retur.

Opdateret 29.12.2020

Det beder vi dig om..

Symptomer? Bliv hjemme
Bliv hjemme hvis du har nogen form for symptomer. Vi ombytter hellere end gerne din billet til en anden dag eller udsteder et gavekort, hvis du ikke er helt på toppen.

Host eller nys i dit ærme
Spyt er ikke godt, især ikke nu.

Vask dine hænder og brug håndsprit
Igen, vi har masser af håndsprit.

Undgå håndtryk, kindkys og kram
Det er så dejligt at krammes, men lige nu går det ikke på teatret.

Hold afstand
Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn. Er vejret til det, så benyt gerne udearealet ved teatret, hvor drikkevarer gerne må medbringes.

Undgå kontanter
Betalt helst med kort eller MobilePay.