Kom trygt indenfor

Hos Teatret Svalegangen tager vi følgende forholdsregler for at passe ekstra godt på dig og vores medarbejdere i forbindelse med Covid-19.

Husk Coronapas

Husk dit Coronapas der viser et negativt testsvar (PCR eller kviktest), Covid-19 immunitet eller at du har modtaget første vaccine. Testtidspunktet for din test må højst være 72 timer gammelt. Har du modtaget første stik er dit Coronapas gyldigt 14 dage efter stikket. Vi må ikke lukke publikummer ind uden gyldigt Coronapas.


Afstand mellem siddepladserne

Vi har unummererede pladser til alle forestillinger i 2021, så der er ekstra afstand mellem publikum. Du må gerne sidde ved siden af din ledsager eller ledsagere, men der vil være et sæde mellem jer og gæsterne ved siden af jer.

Billettering ved indgang

Hav din billet og dit Coronapas klar allerede ved ankomst, så vi undgå flaskehalse indenfor. Husk vi kan scanne din billet på din mobil. Husk ID da du kan blive bedt om at vise det.

Ingen garderobe

Vores garderobe er fjernet for at skabe mere plads ved toiletterne. Derfor bedes du tage overtøjet med ind i salen, hvor du kan ligge det på den tomme stol ved siden af dig.

Salene åbner 30 min. før

Vi åbner salene 30 min. før, så publikum ikke klumper sammen. Vi lukker løbende publikum ind, så de ikke står tæt på noget tidspunkt. På hverdage åbner salene allerede kl. 19 og på lørdage kl. 15.30.

Mundbind på når du ikke sidder ned

I øjeblikket skal du bære mundbind, når du går igennem vores caféområde. Der er ikke påbud om at bære mundbind, når du sidder i caféen, eller når du sidder i vores sale. Har du ikke et mundbind, udleverer vi et gratis.

Afskærmet café

Du kan trygt bestille et glas vin eller en kop kaffe, da baren er afskærmet.

Begrænset antal i caféområde

På grund af begrænset plads i caféområdet anbefaler vi at du tager dine drikkevarer med ind i salen. Vi holder løbende øje med antallet af gæster i caféområdet, så vi ikke står for tæt.

Udendørs caféområde

Vi har fået tilladelse til at inddrage fortovsarealet foran teatret, så man kan nyde et glas vin der ifm. forestillinger.

Mere rengøring

Vi har øget rengøringen i alle publikumsområder. Håndtag og alle overflader sprittes af dagligt for at sikre et ekstra højt hygiejneniveau.

Håndsprit

Vi har masser af håndsprit til publikum og medarbejdere. 

Retningslinjer for personale

Teatret Svalegangens personale er instrueret i en særlig procedure, der skal sikre deres og din tryghed. Du kan altid spørge en medarbejder, hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du er er utryg ved noget.

Pengene retur ved aflysning

Skulle uheldet være ude og en forestilling må aflyses pga. Corona, får du selvfølgelig dine penge retur.

Opdateret 26.05.2021

Det beder vi dig om..

Symptomer? Bliv hjemme

Bliv hjemme hvis du har nogen form for symptomer. Vi ombytter hellere end gerne din billet til en anden dag eller udsteder et gavekort, hvis du ikke er helt på toppen.

Host eller nys i dit ærme

Spyt er ikke godt, især ikke nu.

Vask dine hænder og brug håndsprit

Igen, vi har masser af håndsprit.

Undgå håndtryk, kindkys og kram

Det er så dejligt at krammes, men lige nu går det ikke på teatret.

Hold afstand

Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn. Er vejret til det, så benyt gerne udearealet ved teatret, hvor drikkevarer gerne må medbringes.

Undgå kontanter

Betalt helst med kort eller MobilePay.