Leje

Teatret Svalegangens lokaler og scener kan lejes til events, der passer til din virksomhed.
Afhold en konference, personaledag eller det næste kursus på teatret få meter fra Aarhus Hovedbanegård.

Fortæl om jeres ønsker til arrangementskoordinator Helle Tolstrup helle@svalegangen.dk eller kontakt Helle direkte på tlf. 87 32 24 40.

#Kursus #Konference
#Netværksdag #Årsmøde
#Seminar #Personaledag
#Kundearrangement #Teaterklub
#Bestyrelsesmøde #Reception
#Event #Jubilæum

CitatSiden 2004 har Teatret Svalegangen været ikke bare mit men hele Von Badens sceniske hjem. Det er her vi trækker vejret friere og folder ving­erne ud — udfordrer os selv. Her har jeg forvandlet mig til psykopatisk massemorder, sårbar krigsveteran, kuet prostitutionskunde, ­stammende terrorist og kærlig hjemmegående husmor — og sprang fra scenen i 2014 for lige at nå min datters fødsel og den vigtigste rolle som far.

Henrik Vestergaard, skuespiller

Arrangementskoordinator

Helle Tolstrup
Tlf. 86 19 19 44
helle@svalegangen.dk

Priser

NY SAL 1.750 KR PR. TIME (MIN. 4 TIMER)
I NY SAL kan vi tilbyde et konferencerum med fast stoleopbygning med plads til 143 gæster. Scenegulvet (ikke forhøjet) er 11 meter bredt og 7 meter dybt. I prisen indgår en tekniker, en vært, fri Wi-Fi, projektor med mulighed for tilkobling af bærbar computer, lærred 4 x 4 meter, styrepult til lys, head-sets, håndholdte mikrofoner og kaffe/te til dine gæster. Vi tilbyder desuden en garderobe med et badeværelse. Ved leje i mere end 8 timer opnås 25 % rabat på timeprisen.

STORE SAL 1.750 KR. PR. TIME (MIN. 4 TIMER)
I Store Sal kan vi tilbyde et konferencerum med fast stoleopbygning med plads til 186 gæster. Scenegulvet er 10 meter bredt og 7,5 meter dybt. I prisen indgår en tekniker, en vært, fri Wi-Fi, projektor med mulighed for tilkobling af bærbar computer, lærred 4 x 4 meter, styrepult til lys, head-sets, håndholdte mikrofoner og kaffe/te til dine gæster. Vi tilbyder desuden en garderobe med et badeværelse.Ved leje i mere end 8 timer opnås 25 % rabat på timeprisen.

LILLE SCENE 1.250 PR. TIME (MIN. 4 TIMER)
På Lille Scene kan vi tilbyde et konferencerum og mødelokale med mulighed for at lave forskellige stoleopsætninger som caféopstilling, workshop-borde og stolerækker foran scenen. Kapaciteten er max 65 gæster. Scenegulvet er 4 meter bredt og 3 meter dybt. I prisen indgår en tekniker, en vært, fri Wi-Fi, projektor med mulighed for tilkobling af bærbar computer, lærred 3 x 3 meter, styrepult til lys, head-sets, håndholdte mikrofoner og kaffe/te til dine gæster. Vi tilbyder desuden et mindre køkken plus bar samt en garderobe med et badeværelse.Ved leje i mere end 8 timer opnås 25 % rabat på timeprisen.


I pausen serveres der kaffe og te til dine gæster i salen eller i vores foyer. Mad og drikkevarer kan tilkøbes.