En Mand Der Hedder Ove

TAB, SORG OG KUNSTEN AT PARKERE EN TRAILER

Hver morgen går han en inspektionsrunde i kvarteret og kontrollerer, at alt er som det skal være. Flytter cykler, rusker i låste døre og tjekker naboens affaldssortering. Men Ove er for helvede da hverken sur eller bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften!


Ove tilhører en generation af tavse og principfaste mænd, som altid har passet deres arbejde og aldrig ligget nogen til last. Men nu er 59-årige Ove sendt på tvangspension og bag det stejle ydre bor en stor sorg. Hustruen Sonja, der var Oves et og alt, er fornylig gået bort og netop som Ove har besluttet sig for at sige avisen op og skrue en krog i loftet, bakker de nye naboer, Parveneh og Patrick, ind i Oves postkasse.


EN NABO REJSER SIG

EN MAND DER HEDDER OVE er baseret på Fredrik Backmans bestseller-roman, som Teatret Møllen har omsat til en forfriskende humørperle. Ove kan være svær at holde af, men da den temperamentsfulde iraner Parveneh og hendes bløde mand Patrick flytter ind ved siden af, tør Oves frosne hjerte langsomt op. Det bliver begyndelsen på en rørende fortælling om værdien af kvalitetsværktøj, uventet venskab og kunsten at bakke med en trailer. Forvent en sandhed eller to om livet, smil på læben og tårer i øjenkrogen.


Køb billet

#Sorg #Ensomhed
#Venskab #Selvmord
Spilleperiode
7. - 14. mar 2017

Scene Ny sal

Varighed 85 min.

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 95 - 195 KR.


MEDVIRKENDE OLE SØRENSEN, KLAUS WEIRUP ANDERSEN, CONNIE TRONBJERG OG GRY GULDAGER

TEKST FREDERIK BACKMAN

DRAMATISERING BRIAN WIND-HANSEN

INSTRUKTION RASMUS ASK

MUSIK LARS RØDBROE

SCENOGRAF DANIEL BEVENSEE

PRODUCERET AF TEATRET MØLLEN

#Sorg #Ensomhed
#Venskab #Selvmord

22%

Ligusterhæk-fascisme


28%

Kontrolliderlig gnavpot


27%

Livsbekræftende lykke-fix


23%

En nabos værste mareridt

BAGOM

En dag tog Fredrik Backman en afgørende beslutning. Han kvittede jobbet som truckfører på et frugtlager i Helsingborg for at forfølge sin forfatterdrøm. Backmans debutroman fra 2013 blev en kæmpe succes og er i dag solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Sverige, og rettighederne er solgt til 25 lande.

MEDVIRKENDE

Klaus Weirup Andersen

ReplikMænd er efterhånden ikke andet end uduelige bleskiftere og barnevognskubbere, der hverken kan ordne radiatorer eller bakke med trailere.

MEDVIRKENDE

Ole Sørensen

MEDVIRKENDE

Connie Tronbjerg

MEDVIRKENDE

Gry Guldager

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger