Egne forestillinger

Teatret Svalegangen præsenterer i sæson 2019/20 tre egenproducerede forestillinger.

United Change

26/05 - 30/05 Køb billet

NUTIDENS TANKER OG FØLELSER I BEVÆGELSE

Kære publikum

Teatret Svalegangen er for alle uanset alder, køn eller etnicitet, og vi glæder os over spredningen i vores publikum og mærker en særlig fremgang blandt unge og studerende. Det bekræfter mig i, at vi sætter tidens tanker og følelser i bevægelse for mange.

Vi forsøger med vores repertoire at præsentere værker, der reflekterer den verden, som omgiver os; ikke blot for at afspejle eller skabe genkendelse, men fordi vi tror på, at kunst indeholder en kapital af viden, erfaring, innovativ kraft, visioner og fantasi, som er uvurderlig for vores samfund.

Sæson 2019/20 bliver også sæsonen, hvor vi søsætter vores store satsning UNITED CHANGE. Visionen er, at vi frem mod 2023 skaber kunstneriske og æstetiske refleksioner over FN´s 17 verdensmål. Takket være NRGi Værdipulje, Europæisk Kulturregion og ambitiøse fonde og erhvervspartnere, præsenterer vi allerede i maj 2019 et mindre kick off event efterfulgt af første visning i foråret 2020, hvor verdensmålene om klima, bæredygtig energi, livet på land og livet i havet iscenesættes.

En global verden kræver også evnen til at orientere sig i virtuelle universer. Derfor præsenterer vi i november det markante britiske stykke THE NETHER – en underholdende og tankevækkende krimigyser om etik og moral i den virtuelle verden.

Vi er desuden glade for at præsentere en genopsætning af succesforestillingen TROEN OG INGEN, der også vil kunne opleves i resten af landet via et unikt samarbejde med Folketeatret. Derudover kan du se frem til 14 forestillinger fra hele verden, når ILTFestivalen løber af stablen, en lang række relevante gæstespil, uforudsigelige events på Off The Record og et spændende gensyn med både Granhøj Dans og >>Teatret<< ved Hans Rønne.

Det er mit håb, kære publikum, at vi med dette program er med til at sætte dit liv, dine tanker og dine følelser i bevægelse.

Per Smedegaard, Direktør og kunstnerisk chef