Egne forestillinger

Teatret Svalegangen præsenterer i sæson 2023/24 fire egenproducerede forestillinger.

Anbragt

23/03 - 20/04 Køb billet

Quonga Festival

23/05 - 26/05 Køb billet

Nu indtager vi byrummet

KÆRE PUBLIKUM
Vi er på Teatret Svalegangen utroligt stolte over at byde jer velkommen til sæson 2023/24, særligt til vores ambitiøse satsning UNITED CHANGE. Siden 2019 har vi udviklet og kurateret kunst, der reflekterer lokale og globale udfordringer med afsæt i FN’s 17 verdensmål. Glæd dig til programmet, som præsenterer 17 dage med scenekunst, virtual reality, symfonisk musik, gadeteater, aerial art, monologer, filmværker og meget, meget mere. Usædvanlige oplevelser på usædvanlige steder når vi og kunsten indtager byrummet med UNITED CHANGE. 


Fonde og erhvervspartnere, særligt i BRØLET og Region Midt, har været uvurderlige for udviklingen af UNITED CHANGE og Teatret Svalegangen. Aarhus Kommunes Klimafond har investeret, fordi de også tror på, at kunsten er en driver for den bæredygtige omstilling. Spænder vi os så for en vogn? Det kan du bande på, at vi gør! Og det vil vi til enhver tid gøre, for vi tror på, at kunst der forholder sig til vores verden kan ændre din og min adfærd, styrke demokratiet og få os til at passe bedre på hinanden og den klode, som vi deler. 


Med udgangspunkt i at kunst gør en forskel, præsenterer vi i sæson 2023/24 et bredt repertoire af underholdt og tankevækket med aktuel og vedkommende scenekunst. Vi er stolte over at genopsætte NO REGRETS, så endnu flere kan opleve den smukke fortælling om menneske, identitet og kamp. Vi glæder os til igen at arbejde sammen med dramatiker Thomas Markmann; denne gang med forestillingen ANBRAGT, som diskuterer ansvar på et menneskeligt og samfundsmæssigt plan i forbindelse med anbringelse. Vi er lykkelige over, at komponist Kirstine Fogh Vindelevs SELSKABSSANG endelig får premiere efter Corona-aflysningen i 2022 – vi har altid behov for at synge sammen, og det bliver selvfølgelig her på teatret med et twist. 


Hertil kommer en lang række gæstespil fra landets relevante teatre, samt alle de uforudsigeligheder Mette Rønne disker op med på OFF THE RECORD. 


Velkommen til sæson 2023/24, til UNITED CHANGE, til hele Teatret Svalegangens repertoire, til scenekunst der sætter tidens tanker og følelser i bevægelse. Rigtig god fornøjelse!


Per Smedegaard

Direktør og kunstnerisk chef