Skal man printe sin billet?

Nej, vi kan scanne din mobilbillet.

Hvor kan jeg parkere?

I Ny Banegårdsgade ved DSB Parkering eller ved Nordisk Films Biografer, ved Scandinavian Congress Center, i Bruuns Galleri eller ved DOKK1.

Hvornår er der åbent?

Administrationen 2. sal

Man. - tors. kl. 13.00 - 16.00

Fre. kl. 13.00 -15.00


Café Svalegangen

Tirs. - fre. kl. 18.30 - 19.30

Lør. kl. 15.00 - 16.00

(NB. kun åbent på forestillingsdage)

Hvornår spiller en forestilling?

Spilletider er individuelle. Normalt spilles hverdage kl. 19:30 og lørdage kl. 16:00. Kom i god tid, da der ikke er adgang til salen efter forestillingens start.

Hvordan bestiller jeg yderligere billetter til mit abonnement?

Du skal blot logge ind med samme log-in på billetsystemet eller tage kontakt til Teatret Svalegangen. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at ændre abonnement fra et 3-forestillingsabonnement til et 5-forestillingsabonnement. Visse arrangementer og events er ikke omfattet af abonnementsordningen, fx Off The Record.

Hvordan køber man et abonnement?

Når du har lagt en forestilling i kurven bliver du bedt om at vælge pris. Her vælger du det abonnement, som du ønsker. Herefter vælger du de resterende forestillinger.

Kan man reservere pladser?

Billetter kan reserveres ved henvendelse til Teatret Svalegangen. Enten ved personligt fremmøde eller via telefon 86 13 88 66. Reserverede billetter skal afhentes senest 3 dage efter reservation.

Skal jeg medbringe studiekort?

Som ung under 25 år og som studerende over 25 år kan du komme i teatret for 95 kr. inkl. et bæger popcorn. Ved køb af ungdoms- eller studiebilletter medbring gyldig legitimation.

Kan jeg få refunderet min billet?

Billetter refunderes ikke, men kan ombyttes til en anden dag i samme spilleperiode om muligt. Ved ombytning af billetter refunderes gebyret, men der pålægges et ekspeditionsgebyr på 25 kr.

Er der teleslynge?

Store Sal og Ny Sal er udstyret med teleslynge for hørehæmmede.

Er der adgang for kørestols­brugere eller svagt gående?

Der findes kørestolslift til alle tre scener. Der er begrænset antal pladser for kørestolsbrugere, så giv billetkontoret besked, hvis du har brug for en kørestolsplacering. Kørestolsbrugere kan få hjælpere med gratis. Book billet gennem vores billetkontor.