Lev Menneske

DET STORE I DET SMÅ

Personerne i LEV MENNESKE er frosset fast. De drømmer om forandring og kærlighed, men de har pokkers svært ved at nå hinanden og træde i karakter. En går i et med tapetet, og en taler og taler uden at sige noget. Og så er der ham, der har meget på hjerte, men som mangler ord, og hende der for Guds skyld vil gøre alle tilpas.


Hans Rønne og Odense Teater præsenterer i 2017 en tragikomisk og befriende hverdagssymfoni om det store i det små og hverdagens både komiske og melankolske udslag. Den britiske dramatiker Harold Pinter har sagt: “Livet er tragikomisk, fordi det er vilkårligt og baseret på selv­bedrag og af den enkeltes groteske selvovervurdering.” Den påstand udfordrer LEV MENNESKE.


OP IGEN MENNESKE

En lille håndfuld almindelige mennesker stilles ind i rampelyset. De kender hinanden fra opgangen, bussen og fra Føtex — men i bund og grund er de fremmede for hin­anden. De mål, de sigter efter bliver deres ­katastrofer, og gang på gang ødelægges deres ihærdige forsøg af smålighed, selvbedrag, usikkerhed — over og ­undertryk. Men bag de mange fejlslag bor håbet. For selvom de falder ­igen og igen, eksisterer der i LEV MENNESKE en stædig lyst til at rejse sig og vove forsøget endnu en gang. Glæd dig til en livsbekræftende fortælling, hvor menings­løshedens både muntre og triste becifringer omsættes til en smuk og vitaminrig symfoni.


Køb billet

#Hverdage #Ensomhed #Håb #Mennesket
Spilleperiode
21. feb - 4. mar 2017

Scene Store sal

Varighed 80 min.

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 95 - 195 KR.


MEDVIRKENDE MARIE MONDRUP, BO STENDELL LARSEN, KLAUS TILSTED SØNDERGAARD,

MALENE MELSEN OG MARTIN FREDBERG

TEKST LÆRKE SANDERHOFF

INSTRUKTION HANS RØNNE

SCENOGRAFI GITTE BAASTRUP

MUSIK SØREN SIEGUMFELDT

PRODUCERET AF TEATRET OG ODENSE TEATER

#Hverdage #Ensomhed #Håb #Mennesket

32%

Eksistentielle latterperler


17%

Kiksede vaner


35%

Blomstrende trivialiteter


16%

Uforløste drømme

MEDVIRKENDE

Bo Stendell Larsen

MEDVIRKENDE

Martin Fredberg

Anmeldelse


"Lige så præcis i sin ironiske distance som i sin varme omfavnelse af menneskedyret."


Weekendavisen

MEDVIRKENDE

Klaus Tilsted Søndergaard

MEDVIRKENDE

Marie Mondrup

MEDVIRKENDE

Malene Melsen

CitatFor mig handler LEV MENNESKE om mødet. Hvert skridt, enhver bevægelse, ethvert forsøg på at tilnærme sig et andet ­menneske rummer mulighed for accept, imødekommenhed og en ny begyndelse. Samtidig indbefatter det en risiko for mistillid, aggression og smertelig afvisning. Sådan er det! Vi kan lade være, eller vi kan vove forsøget.


HANS RØNNE (INSTRUKTØR)

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger