Forældremødet

EN SYNGENDE LUSSING

FORÆLDREMØDET er en musikdramatisk, humorfyldt og syngende lussing til hverdagslivet i et stadigt ­mere ­ulige Danmark. Vi rammer bunden af samfundet midt i en magtarena, som egentlig skulle være et imødekommende forældremøde, hvor grundpræmissen hedder fællesskab. Men så let er det ikke, når forældrene til 22 unge med dybt forskellige livssyn og baggrunde, ­bliver sat sammen for at løse konflikter.


Der er forældremøde i 9.B. Fies mor har bagt kage og taget kaffe med. Jaspers mor, drikker mest bare kaffen og spiser kagen. Konflikten mellem Jasper og Fie er øverst på dagsordenen, men den skal nok blive løst. Det er Heidi helt sikker på. Hun er lærer, nyuddannet, og stadig fuld af overskud og gåpåmod. Men snart flyver de verbale lussinger og absurde anklager mellem sammenbidte tænder. Forældrene rækker pænt fingeren i vejret men peger bagefter direkte på hinanden.


DET SVÆRE FÆLLESSKAB

FORÆLDREMØDET er en forestilling om det store fællesskab, som vi alle er en del af, men som vi har svært ved at give os hen til, fordi vi hele tiden skal forbi os selv. Vi putter os i ekkokamre og spejler os helst i dem, der synes det samme, og de andre – de er bare “de ­andre”. Hvordan skal Fie og Jasper finde deres vej i et klasselokale, i et samfund og en verden, hvor enhver er sig selv nærmest, og ingen længere lytter til ­hinanden? Hvordan skal de kunne mødes, når de voksne ikke ­engang kan? Har du et bud? Op med fingeren.


Køb billet

#Ulighed #Forskelle #Fællesskab #Samfund
Spilleperiode
20. - 24. mar. 2018

Scene NY SAL

Varighed 75 min.

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 195 KR.


MEDVIRKENDE IBEN DOMER, MARIANNE SØNDERGAARD OG BETINA GROVE

TEKST LINE MØRKEBY

INSTRUKTION ROLF HEIM

SCENOGRAFI RAPHAEL SOLHOLM

MUSIK SUNE SKULDBØL VRAA

LYSDESIGN RAPHAEL SOLHOLM


PRODUCERET AF TEATRET ST. TV.

#Ulighed #Forskelle #Fællesskab #Samfund

16%

Musikalsk skævvridning


31%

Ulighed i klasselokalet


30%

Underdanmark vs. Overdanmark


23%

Kapitalen akkumulerer

MEDVIRKENDE

Iben Dorner

Citat”Publikum kan glæde sig til at se en forestilling om, hvor absurd svært det kan være at rumme andre mennesker, sociale uligheder og forskellige livssyn, selvom grundpræmissen hedder fællesskab, klassekasse og kageordning.”


Line Mørkeby, dramatiker

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Bagom

FORÆLDREMØDET er den ­sidste forestilling i Teatret st. tv.’s ­samfundstrilogi, hvor kompag­niet sender det danske velfærdssamfund til sundheds­tjek. Hvad er det danske samfund for en størrelse? Er vi på rette vej? Passer vi alle ind? Er vi en helhed? Helhedsskole. Helhedsplan. ­Helhedsmenneske. Hver forestilling kan ses som et enkeltstående værk.

Anmeldelser


StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Ungt TeaterblodStjerneStjerneStjerneStjerne

ScenekantenStjerneStjerneStjerneStjerne

Den 4. Væg"...en skarp og tiltrængt satire over den danske folkeskole og generationen af skolebørnsforældre lige nu."


Dagbladet Information

MEDVIRKENDE

Marianne Søndergaard

MEDVIRKENDE

Betina Grove

Kommende fore­stillinger