Helte

DER ER EN HELT I DIG

Hvem er helte? Hvad gør helte? Hvilke egenskaber har de, og hvordan ser de ud? Har vi overhovedet brug for helte? Svaret er et indiskutabelt og dundrende “JA”, hvis du spørger Glad Teater. I en verden ramt af under­skud, depression og alment mismod er der brug for helte. Kærlighedshelte, revolutionshelte, wellness-­helte og hverdagshelte – syv af disse hverdagens helte har sat sig for opgave at gøre verden til et bedre sted at være, men de har brug for hjælp. Din hjælp!


HELTE er en unik boot camp, hvor syv skuespillere med funktionsnedsættelse inviterer publikum i helteskole i en interaktiv og højst original teaterproces. I et bombardement af lys, lyd, tekst, musik og ­filmsekvenser leveres heltetræning og leg med helte­myter. Her kan både voksne og børn være med, når grænsen mellem publikum og skuespillere nedbrydes i et livsbekræftende og eksperimenterende performanceunivers.


TIL KAMP FOR ANDERLEDESHEDEN

Forvent en indtagende teateroplevelse langt fra tradi­tionel, dramatisk fortællestruktur, hvor hver­dagens helte både hyldes og skabes. Snør kappen, knyt næverne og tag din ja-hat på, så er du mere end klar til vaskeægte heltetræning. Vi garanterer boost på indre styrke og stærke erkendelser på blot 100 min. Til kamp for anderledesheden!


Bemærk: stående forestilling, ingen siddepladser


Køb billet

#Helte #Mangfoldighed #Mod #Glæde
Spilleperiode
23. - 25. maj 2018

Scene NY SAL

Varighed 100 min.

TID 19.30

(Skoleforestillinger 24. - 25. maj kl. 10)

PRIS 125 KR.


MEDVIRKENDE JULIE ANDERSEN, ANNA SOPHIE LÜBECK, CHRISTIAN RUGGAARD, MICHELE HAGELUND RASMUSSEN, MARIE LISBJERG JENSEN, JANICK PIHL NIELSEN, HEIDI BJEVERSKOV

IDÉ GLAD TEATER

INSTRUKTION JESPER MICHELSEN OG LARS WERNER THOMSEN

KOSTUMER MAI STEENBERG


PRODUCERET AF GLAD TEATER

#Helte #Mangfoldighed #Mod #Glæde

35%

Heltetrikots


28%

Kærlighed og ­stålsatte blikke


16%

It’s a bird, it’s a plane.


21%

Socialøkonomisk ­teater FTW

MEDVIRKENDE

Julie Andersen

Citat“Glad Teater leverer super relevant scenekunst, og publikum har en både sjov og berigende oplevelse i vente. Derudover viser de den kæmpe ressource, der er i mennesker, som tid­ligere er blevet marginaliseret og institutionaliseret.”


Per Smedegaard, direktør og kunstnerisk chef Teatret Svalegangen

MEDVIRKENDE

Anna Sophie Lübeck

Anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Fantastisk. En total oplevelse. Genialt. Vidunderligt. Episk.


8000.dkStjerneStjerneStjerneStjerne

”Teater Glad lever i sandhed op til sit navn. Jeg har sjældent gået hjem efter en teaterforestilling så glad og opløftet.”


Teateravisen.dk

MEDVIRKENDE

Christian Ruggaard

MEDVIRKENDE

Michele Hagelund Rasmussen

MEDVIRKENDE

Marie Lisbjerg Jensen

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

MEDVIRKENDE

Janick Pihl Nielsen

Bagom

Teater Glad tager mennesker med funktionsnedsættelse alvorligt og mener, at de i lige så høj grad som andre mennesker kan og bør bidrage til samfundet og kulturlivet. Teater Glad er socialøkonomisk virksomhed, der med succes udbyder uddannelse, kurser, workshops, forestillinger m.m. på markedsvilkår.

MEDVIRKENDE

Heidi Bjeverskov

Kommende fore­stillinger