Spilleperiode
11. - 13. jan 2018

Scene NY SAL

Varighed 70 min.

TID 19.30, LØR 16.00 (Skoleforestillinger efter aftale)
PRIS 125 KR.

MEDVIRKENDE CAMILLA GJELSTRUP OG KAJA KAMUK
TEKST BRIAN WIND-HANSEN
INSTRUKTION ANNE ZACHO SØGAARD
DRAMATURG TINE BYRDAL JØRGENSEN
SCENOGRAFI KATRINE GJERDING

PRODUCERET AF TEATER WUNDERBAR
#Tro #Værdier #Identitet #Tvivl

Hva’ Tror Du Selv?

GUD, ALLAH, BIG BANG, KARMA ELLER ­INGENTING?

HVA’ TROR DU SELV? kredser om den spagat, unge skal lave mellem forældrenes “du vælger jo selv” og forvirringen over nutidens mange muligheder for åndelig orientering. For hvad er det for nogle valg, man står overfor, når man som teenager gør sit for at passe ind blandt vennerne og samtidig skal finde ud af, hvad man selv tror på?

Hvad tror du på? På Gud, Allah, Big Bang, ­karma ­eller mest på ingenting? 13-årige Ella skal snart ­konfirmeres. Forældrene er for nyligt blevet skilt, og mens faren styrter rundt og planlægger en konfirmation fyldt med pral, har moren lukket sig inde i New age-tænkning. Ella bliver venner med den nye pige Sofia, men da klassens populære pige, Charlotte, ­beslutter sig for, at hun ikke kan lide Sofia, bliver ­Ella sat på prøve.

TAG DIN TEENAGER I TEATRET

HVA’ TROR DU SELV? er en smutvej til at mærke, hvordan man har det indeni og til at tale om det, der betyder noget. Unges hverdage, ensomhed og identitets­kamp foldes ud i denne interaktive forestilling, der hellere stiller spørgsmål end leverer svar. Har vi mistet sproget og evnen til at tale om de store spørgsmål? Hvor forsvandt det hen, og hvorfor spørger de voksne kun ind til, hvordan det gik til fodbold, eller hvad vi lærte i engelsk? HVA’ TROR DU SELV? sætter nye ord på eksistentielle spørgsmål, og gør dig klogere på din tro og tvivl.

Køb billet
21%
Skolegårdsintriger

30%
Åndelig teaterguide

26%
Religiøs brydningstid

23%
Nonfimand eller konfirmand?

Citat”I mine øjne er forventningspresset til det rigtige valg øget, og det betyder, at sandsynligheden for at de unge finder deres egen stemme i et eksistentielt spørgsmål ironisk nok er blevet mindre. Hvis vi kan starte en dialog mellem forældre og børn om det, vil det være et første spæde skridt til en åndelig identitet, som vil blive genforhandlet livet igennem.”

Anne Zacho Søgaard, instruktør

MEDVIRKENDE

Kaja Kamuk

Anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
“Pletskud…præcise følelser, der sidder helt uden på kostumet.”

Morten Hede


StjerneStjerneStjerneStjerne
Århus Stiftstidende

MEDVIRKENDE

Camilla Gjelstrup
Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.

Køb billet

Kommende fore­stillinger