Til (Ingen Verdens)
Nytte

KLAR TIL OMSTILLLING?

Man kan ikke altid selv se komikken, når livets landevej tager nogle skarpe sving. Sådan er det også for Berit, som har rundet de 60 og i mange år været en engage­ret medarbejder hos DSB. Hun har været igennem en del omstruktureringer iværksat af en velmenende HR-chef, der ikke tvivler på, at Berit vil være lige så god til at sælge pølser, som hun var til at sælge billetter.


Men Berit er ikke så omstillingsparat længere. Til gengæld er hun en behagelig kvinde, som tager sig godt af sin overbo, pensionisten Svend, der på ingen måde vil indrømme, at han ikke længere kan klare det hele selv. Slet ikke over for sin flittige karrieresøn, der ellers troligt besøger Svend på trods af, at han er ved at knække halsen på sit job.


JEG VIL JO BARE HJÆLPE

Til (Ingen Verdens) Nytte er et moderne drama om en basal, menneskelig drivkraft: behovet for at være til nytte i samfundet og overfor ens medmennesker. Men hvad stiller man op med sin nyttetrang, når almindelig medmenneskelighed er i lav kurs, og man får skudt bagtanker i skoene? De fleste vil kunne nikke genkendende til personerne i TIL (INGEN VERDENS) NYTTE, som den Reumertvindende dramatiker Thomas Markmann står bag. For alle vil gerne være til nytte, men er der en udløbsdato på ens omstillingsparathed, og hvor meget kan man maksimere sin egen nytte?


Køb billet

#Arbejdsmarked #Omsorg #Medmenneskelighed #Nytte
Spilleperiode
14. - 18. nov 2017

Scene STORE SAL

Varighed CA. 110 MIN. INKL. PAUSE

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 225 KR.


MEDVIRKENDE PIA ROSENBAUM, JACOB LOHMANN, LISBETH WULFF OG FINN NIELSEN

TEKST THOMAS MARKMANN

INSTRUKTION MADELEINE RØN JUUL

SCENOGRAFI MANFRED BLAIMAUER


PRODUCERET AF FOLKETEATRET

#Arbejdsmarked #Omsorg #Medmenneskelighed #Nytte

17%

Dramatiseret nytteteori


24%

HR-analyser


25%

Omstilling til røde pølser


34%

MUS og effektivitet

MEDVIRKENDE

Pia Rosenbaum

Citat“Vi skruer op for tempoet. Vi effektiviserer. Vi udnytter ressourcerne bedre. Vi omstrukturerer. Vi omskoler. Vi prioriterer. Vi skærer ind til benet. Vi vækster. Vi bliver freelancere. Og det er jo derfor, at vi lever i et af verdens rigeste og mest privilegerede samfund i verden. Og det er jo godt! Gå ind og se TIL (INGEN VERDENS) NYTTE hvis du interesserer dig for bagsiden af (guld)medaljen. Det er sjovt – og dybt dybt tragisk.”


Thomas Markmann, dramatiker

MEDVIRKENDE

Lisbeth Wulff

MEDVIRKENDE

Finn Nielsen

MEDVIRKENDE

Benjamin Boe Rasmussen

Citat”Det jeg holder meget af ved Thomas Markmanns stykke er hans sociale indignation og empati, og evne til at sætte helt almindelige menneskers helt almindelige liv ind i en dramatisk kontekst.”


Madeleine Røn Juul, instruktør

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger