Livet - Hvor Svært Ka'
Det Være?

BEGYNDER MED SLUTNINGEN

Vi begynder med døden – så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og skilsmisse. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets små tilfældigheder. Derefter grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab – sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og – nåja – åbent tishul.


LIVET, HVOR SVÆRT KA' DET VÆRE? er en poetisk og humoristisk komedie over livets stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns og er et rørende et tidsportræt om det, vi kæmper for gennem et liv.


BAGLÆNS LIVSKOMEDIE

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard, kendt for deres parløb i Cirkusrevyen, suppleres af dansk revys succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang i denne bittersøde historie om to mænds livslange venskab, der begynder ved livets sidste stoppested. Herfra bliver hjerteslagene kraftigere og huden glattere. Tom var måske ikke den kvikkeste men god til damer, havde masser af idéer og fik nok lidt for meget at drikke. Alex var mønsterelev, forsigtig og fornuftig, en spirende forfatter, men det blev ved jobbet som gymnasielærer og fodboldfar med en dominerende kone. Livet leves forlæns men forstås baglæns har Kierkegaard sagt. Spørgsmålet er, hvor svært ka’ det være?


Køb billet

#Venskab #Mænd
#Livsstadier #Kærlighed
Spilleperiode
3. - 12. jan 2019

Scene STORE SAL

Varighed 75 min.

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 225 KR.


MEDVIRKENDE NIELS ELLEGAARD OG HENRIK LYKKEGAARD

TEKST VASE OG FUGLSANG, NIELS ELLEGAARD OG HENRIK LYKKEGAARD

INSTRUKTION VASE OG FUGLSANG

SCENOGRAFI KIRSTEN BRINK


PRODUCERET AF FOLKETEATRET

#Venskab #Mænd
#Livsstadier #Kærlighed

24%

Venskab i bakspejlet


33%

To liv på 75 min.


16%

Hverdagskomedie


27%

Fra grav til vugge

MEDVIRKENDE

Niels Ellegaard

Niels Ellegaard, skuespiller

Anmeldercitat


”Hverdagsmænd som Tom og Alex er en genre, som Lykkegaard og Ellegaard mestrer til fuldkommenhed. Deres gode forvandlingsfjæs rummer både jovialiteten, følsomheden og fjogetheden, og helt tæt på, som vi sidder, er deres afdæmpede spil en fornøjelse.”


Jyllands-Posten

Anmeldercitat


“Hvis man vil se to vidunderlige skuespillere forgylde deres materiale, så er "LIVET, HVOR SVÆRT KA' DET VÆRE?" et skoleeksempel på, hvad scenecharme og erfaringsbaseret, tilsyneladende ubesværet skuespilkunst kan.”


Berlingske

MEDVIRKENDE

Henrik Lykkegaard

Henrik Lykkegaard, skuespiller

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger