Mixdouble

KLAR, PARAT, SMASH!

Hver torsdag mødes de og spiller badminton. Det har de gjort længe, og det er en god tradition. Badminton er et frirum, en mulighed for motion, hyggeligt samvær med gode venner og en fin måde at lave noget sammen som mand og kone. Eller sådan burde det være.


MIXDOUBLE dykker ned i det pinagtige ved mennesket – ned i snitfladen mellem det stive smil og den indestængte, brusende frustration. Der, hvor vi stædigt kæmper for at opretholde vores værdighed, men i virkeligheden mister os selv i kampens hede. Udenfor badmintonhallen er verden i brand, men indenfor er to ægtepar mere optaget af hvem der vinder, om bolden er inde eller ude, om de overhovedet får noget ud af at spille badminton, og hvad venskabet, eller for den sags skyld ægteskabet, egentlig giver dem?


WHAT’S IN IT FOR ME?

Det Kongelige Teater og dramatiker Lærke Sanderhoff, der blev Reumert-nomineret for hendes manuskript til Lev Menneske, forvandler Store Sal til en badmintonbane, for at se nærmere på spillet mellem os i en tid hvor konkurrencesamfundet peaker, og hvor selv relationer bedømmes ud fra en what’s-in-it-for-me-tilgang. Ketcherne frem, for nu skal der smashes!


Køb billet

#Venskab #Relationer
#Ægteskab #Egoisme
Spilleperiode
23. - 27. apr 2019

Scene STORE SAL

Varighed 80 min.

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 225 KR.


MEDVIRKENDE ESBEN DALGAARD, MORTEN BROVN, CHRISTINE EXNER OG MARIA RICH

TEKST LÆRKE SANDERHOFF

INSTRUKTION STINE SCHRØDER JENSEN

SCENOGRAFI RIKKE JUELLUND


PRODUCERET AF DET KONGELIGE TEATER

#Venskab #Relationer
#Ægteskab #Egoisme

23%

Mig mig mig


36%

Eksistentielle smash


27%

Pinligheder


18%

Absurd badminton

Citat”Parret bør have nogle aftaler om spillemønstre, så man f.eks. mod par, der spiller med damen meget forrest, “lokker” modstanderherren ud mod en af siderne og satser på, at egen dame på et tidspunkt kan bryde bolden og spille på kryds. Lykkedes dette, vil parret få lagt et pres på herren og muligheden for et godt oplæg. Ofte spilles ”put-spillet” jo fra siden, men det kan også ske allerede fra serven, hvor der serves mod siden.”


DGI om mixed double taktik

MEDVIRKENDE

Esben Dalgaard

Esben Dalgaard, skuespiller

MEDVIRKENDE

Maria Rich

Maria Rich, skuespiller

MEDVIRKENDE

Christine Exner

Christine Exner, skuespiller

Citat”Vi har på mange måder det hele. Samtidig oplever flere af os en mangeltilstand, hvor vi skeler til om græsset nu ikke er lidt grønnere og lidt mere skarpt klippet hos naboen. Det kunne være, at vi i stedet for at se på de andre, kunne se på os selv og opdage, at vi har mere end rigeligt. Og indse at det ikke er andres opgave at forløse os.”


Lærke Sanderhoff, dramatiker

MEDVIRKENDE

Morten Brovn

Morten Brovn, skuespiller

Anmeldelse


"Mixdouble er et moderne kammerspil af allerbedste slags."


Weekendavisen

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger