Ryg

EN REVY-LEGENDE

Hun lagde Teatret Svalegangen ned i sæson 2015/16 med sin fortolkning af Lulu Zieglers repertoire i cabaretten ”Den Sidste Turist”. Nu er Bodil Jørgensen på banen igen med RYG.


Jørgen Ryg er en af dansk revys største legender. Fra 1960 dannede han komisk par med Preben Kaas i ABC-revyerne hos Stig Lommer med sketches som "Almindelig Eller Festblanket" og musikalske numre som "Min Kone Vil Skilles" og "Lykke". Han indtog alle de store revyer og fik lattertårerne til at trille i alle hjørner af landet.


EN SØRGMUNTER CABARET

Bodil Jørgensen kaster sig nu over Jørgen Rygs fantastiske repertoire og tegner et sørgmuntert portræt af det moderne menneske i en tid, hvor alting skal gå så ufatteligt stærkt. RYG er spækket med monologer og sange fra ”Enlig Far” til ”Pyt” og selvfølgelig ”Hvad Skal Vi Med Kvinder” – og hvordan skal det lige gå, når man, som Bodil, jo er en kvinde? Pianist Bjarne Sahl akkompagnerer og står for det musikalske arrangement, og som fødselshjælper på showet har Bodil Jørgensen fået hjælp af Café Livas kunstneriske leder, komikeren og skuespilleren, Jacob Morild. Det kan kun blive godt!


Køb billet

#Revy #Historie
#Komik #Cabaret
Spilleperiode
24. - 28. sep. 2019

Scene STORE SAL

Varighed ca. 100 MIN. inkl. pause

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 230 KR.


MEDVIRKENDE BODIL JØRGENSEN

MANUSKRIPT BODIL JØRGENSEN OG BJARNE SAHL

INSTRUKTION JACOB MORRILD

KOMPONIST BJARNE SAHL


PRODUCERET AF CAFÉ LIVA

#Revy #Historie
#Komik #Cabaret

30%

Bodil som revydronning


15%

Trist/sjov satire


17%

Viser, latter og tårer


38%

Legendeportræt

MEDVIRKENDE

Bodil Jørgensen

Citat


”Jeg ville gerne have mødt ham, men nu vil jeg besøge værtshuset Høvlen, og finde noget af ham der... Og i det hele taget finde nogle af de tanker, som danskerne også har, og som vi ikke hører så meget om i overfloden af kommentatorspor og generel proportionel utilfredshed.”


Bodil Jørgensen, skuespiller

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger