Spilleperiode
27. -30. jan. 2021

Scene NY SAL

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16
PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.

MEDVIRKENDE ROLF HANSEN, JACOB TEGLGAARD, CHRISTINE WORRE KANN, MARIE LOUISE VON BÜLOW
TEKST JULIE PETRINE GLARGAARD
INSTRUKTION LEIV ARNE KJØLLMOSEN
SCENOGRAFI SIR GRAND LEAR

PRODUCERET AF TEATERGRAD
#Aktivisme #Musik
#Ideologi #Fællesskab

Aktivisterne

ET BAND MED EN DRØM

Året er 2020. Et band samles, fordi de vil gøre en forskel. De vil være gruppen, der åbner folks øjne for alle verdens elendigheder: Fra klimakrisen til flygtningestrømmene.

Bandet drømmer sig tilbage til 1970’erne, hvor man tog stilling, og hvor demonstrationer gjorde en forskel, hvor kunsten blev taget seriøst og var et talerør. De vil skabe forandring og musik, der vækker aktivismen igen. For 2020 kalder på handling!

PROTESTSANGE ANNO 2020

AKTIVISTERNE er humoristisk musikteater, der dykker ned i sangene fra de aktivistiske gruppers storhedstid. Bandet spiller Pete Seager, Bob Dylan og Skousen & Ingemann og ser tilbage på Røde Mor og Rote Armee Fraktion. Men er det sådan, bandet vil være? Hvor langt vil de gå, og hvordan ser aktivisme ud i dag? En ting er sikkert: AKTIVISTERNE vil tænde gnister og samle folk i forsamlingshuse, på torve og pladser, vælte hegnet og stå på Orange Scene. Følg drømmen, når fire skuespiller sætter strøm til instrumenterne, klar til kamp!

Køb billet
24%
Politisk opsang

28%
Tro, håb og Røde Mor

17%
Orange Scene

31%
Band-teater

UDDRAG FRA RØDE
MORS MANIFEST”Den politiske, proletariske kunstners opgave er at føre klassekamp på det kulturelle område. Vi skal hindre udbredelsen af den herskende ideologi i de klasser, der står over for kapitalen. Vi vil skabe en kunst, der er med til at give arbejderklassen identitet. En kunst, der er et våben i klassekampen.”

MEDVIRKENDE

Christine Worre Kann

MEDVIRKENDE

Jacob Teglgaard

MEDVIRKENDE

Marie Louise von Bülow

MEDVIRKENDE

Rolf Hansen
Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.

Køb billet

Kommende fore­stillinger