Det Begynder At Blive
Koldt Om Fødderne

GUD, JEG SKAL OGSÅ HERFRA!?

I løbet af de seneste år er tre af hans jævnaldrende venner døde. Den ene efter langvarig sygdom, den anden faldt pludselig om og den tredje skød sig selv ud af det blå. Det faktum, sammenholdt med at Ældresagens tidsskrift er begyndt at dumpe ind gennem brevsprækken, har sat tankerne i gang.


Ganske vist har han ikke en formodet udløbsdato, men han ligger ofte vågen om natten, for det er som om, at DET BEGYNDER AT BLIVE KOLDT OM FØDDERNE. Derfor lytter han interesseret til en række ’fagfolk’. Hans læge, hans alvorligt syge ven, patologen fra hospitalet, ateisten fra busreklamerne, hans clairvoyante underbo, den lokale præst og naboens lille pige, som netop har begravet sin elskede kat.


HANS RØNNE LUFTER UD

Nu genopsættes Hans Rønnes roste enmandsrejse mod døden: en rørende fortælling om at forstå den og om at forsone sig med tanken om at ophøre, så man med sindsro – og med humoren i behold – kan give sig hen til livets sidste kapitler. Med en god portion selvironi tilsat en lille, men snerrende, dødsangst, lufter Rønne ud i det rum vi alt for sjældent åbner. Hvad vil det sige at dø? Er det ren biologi og evig glemsel, eller er der mere derude, derinde eller deroppe?


Køb billet

#Døden #Eksistens #Livsstadier #Kærlighed
Spilleperiode
13. - 24. okt. 2020

Scene NY SAL

Varighed Ca. 100 MIN.

TID KL. 19.30

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE HANS RØNNE

TEKST HANS RØNNE

SCENOGRAFI GITTE BASTRUP

LYS OG TEKNIK POUL JEPSEN


PRODUCERET AF >>TEATRET<<

#Døden #Eksistens #Livsstadier #Kærlighed

18%

Tæt på døden


27%

Livets sidste stoppested


32%

Gravalvorlig humor


29%

Hypokonder

Anmeldercitat

"En hjertevarm, Niels Hausgaard'sk monolog om livets sidste epoke."


Information

Anmeldercitat

"Den produktive himmerlænding er en af de få i dansk scenekunst, der evner at tale på tværs af alder, køn, baggrund og uddannelse."


Weekendavisen

MEDVIRKENDE

Hans Rønne

CITAT"Det her er ikke nogen sygdomshistorie. Det er derimod et forsøg på – uden berøringsangst og forhåbentlig med god plads til humor – at sætte nogle ord på det uigenkaldelige, men temmelig tabuiserede livsvilkår, at vi skal dø; velvidende at det for mange af os er forbundet med både smerte og angst.”


Hans Rønne, skuespiller og instruktør

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger