Dit Blik Mit Syn

BEMÆRK Efter statsministeriets pressemøde d. 13. jan. er forestillingen desværre aflyst. Har du billetter til forestillingen kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Teatret tager direkte kontakt til berørte publikummer fra d. 14. jan.


JEG SER I MØRKET

Hvad ser man, når man ser? Og hvad ser man, når man ikke ser? Glad Teater har udfordret fire fremadstormende dramatikere til at fortolke Danmarks eneste blindfødte skuespiller, Anna Sophie Lübecks, personlige oplevelser, indlevelser, håb og drømme.


DIT BLIK MIT SYN tager publikum gennem barndommens fantasier, ungdommens længsler og voksenlivets realiteter med en forstærket sanselighed, som Anna Sophie har, fordi hun ikke kan se. Forrest på scenen står Anna Sophie selv og fortæller hendes historie med et perspektiv, der gør hendes liv til et blik på vores.


UDVIDET SYN

Hvordan føles forelskelse, når du ser med alt andet end øjnene? DIT BLIK MIT SYN er en øjenåbnende tour de force. Det er teater som udfordrer, udfolder og beriger billedet af, hvad et menneske med en funktionsnedsættelse rummer. Det er 19 historier, som kredser om ikke at kunne se, og om de bittesmå forskelle, der afgør, om man er tilstede eller ej. DIT BLIK MIT SYN tager dig ind i det dybeste, dybeste mørke. For i mørket ser vi alle ens.


Køb billet

#Sanser #Mangfoldighed
#Mørke #Livshistorie
Spilleperiode
25. - 26. jan. 2021

Scene NY SAL

Varighed ca. 90 min.

TID KL. 19.30

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE ANNA SOPHIE LÜBECK, DAN ROLAND LUND

TEKST ALEXANDRA MOLTKE JOHANSEN,

MAGNUS IUEL BERG, THEA KULAVIG OG

THOMAS LAGERMAND LUNDME

INSTRUKTION LARS WERNER THOMAS

SCENOGRAFI JOHAN KØLKJÆR

LYDDESIGN RUNE ABEL

DRAMATURG JESPER MICHELSEN


PRODUCERET AF TEATER GLAD

#Sanser #Mangfoldighed
#Mørke #Livshistorie

45%

Forstærket sanselighed


4%

Sortseer


21%

Farver i mørke


30%

Poetisk blindskrift

Anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

”Lukker på beundringsværdig vis publikum ind i hendes måde at se verden på.”

Kulturtid.dk


StjerneStjerneStjerneStjerne

”Det er altid tankevækkende, at det kræver en blind, før en seende virkelig kan se. For det vil jeg altid være Anna taknemmelig.”

WRDSMTH

CITAT"Anna Sophie kan tvinge os til at se på en anden måde, til at fokusere. Hun kan give os adgang til en sanselighed, som vi ikke selv er i stand til at få kontakt til, hvor vi giver det enkelte moment tid og mærker ordentlig efter.”


Lars Werner Thomsen, instruktør

MEDVIRKENDE

Anna Sophie Lübeck

MEDVIRKENDE

Dan Roland Lund

Replik

”Jeg tør ikke gå uden dig, for jeg er bange for at ende på trapper uden gelændere. Uden din store, behårede næve, jeg kan holde i min. Hvad hvis jeg styrter ud over kanten?”

Bag om

Anna Sophie Lübeck blev født i 1986 på Hvidovre Hospital, tre måneder for tidligt. Lægerne lagde hende i en kuvøse og gav hende ilt, som reddede hendes liv. Desværre skruede de for højt op for ilten, som medførte, at Anna Sophie fik en kognitiv skade og mistede synet.

Bag om

Glad Teater er et teaterensemble, hvor alle skuespillere har funktionsnedsættelser. Siden 2006 har de udfordret og udfoldet billedet af, hvordan mennesker med funktionsnedsættelse kan bidrage til scenekunsten.

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger