FU-SoMe

SELVFREMSTILLINGENS ARENA

En vært møder publikum i døren. Han taler i social media termer. I like you, do you like me? Would you friend me? Hvis du svarer ja, så udleverer han en smartphone til dig. FU-SoMe er nemlig en interaktiv danseforestilling, der er rykket ind på selvfremstillingens arena: De sociale medier.


Aftensmaden, ferien, byturen, den lykkelige familie eller en selfie fra prøverummet. Alt deles, og hvert et like trigger et skud endorfiner. Den effekt går FU-SoMe på opdagelse i, for i denne forestilling kan publikum like, det de oplever.


PUBLIKUM LIKER

Nogle mener, at de sociale medier (SoMe) appellerer til den menneskelig trang til at udtrykke sig eller til at føle sig forbundet. Andre ser medierne som en trussel mod demokratiet, at skærmen gør os mindre i stand til at forstå kropssprog og andres følelser. I FU-SoMe går Granhøj Dans på opdagelse sammen med publikum. En danser starter i det uskyldige, men gradvist flytter oplevelsen sig mod den ultimative selvoptagelse. Like med, når SoMe og dans smelter sammen for at undersøge på de nye måder, vi ser hinanden på. Danmarkspremiere 26. august!


Køb billet

#SoMe #Identitet
#Selvfremstilling #Dans
Spilleperiode
26. aug. - 5. sept. 2020

Scene STORE SAL

Varighed ca. 60 min.

TID KL. 19.30

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE LAZLO FULOP

KOREOGRAFI PALLE GRANHØJ


PRODUCERET AF GRANHØJ DANS

STØTTET AF STATENS KUNSTFOND

#SoMe #Identitet
#Selvfremstilling #Dans

25%

Like hunter


21%

Selfie-dans


38%

Interaktive bevægelser


16%

Follow me

Anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

"Opsigtsvækkende og rammer en nerve i menneskets voyeur-tendenser”

KulturNyt


StjerneStjerneStjerneStjerne

"Grum og nutidsaktuel dans"

Århus Stiftstidende

MEDVIRKENDE

Laszlo Fulop

CITAT”Jeg er ikke selv på sociale medier. Så når jeg ser det udefra, kræver SoMe brugerens opmærksomhed på samme måde som performeren på scenen kræver publikums opmærksomhed. Derfor finder jeg det helt oplagt, at publikum bliver opfordret til at give thumbs up under forestillingen.”


Palle Granhøj, danser, koreograf og kunstnerisk leder

Bag om

Palle Granhøj er kunstnerisk leder af Granhøj Dans. Dansekompagniet havde tidligere base i Aarhus men arbejder nu mere internationalt. Gang på gang har Palle Granhøj begejstret og overrasket publikum herhjemme og i udlandet med sine fantasifulde, musikalske og ofte meget humoristiske danseforestillinger. Han har modtaget fire Reumert-priser, senest Årets Danseforestilling 2019 for AN EVE AND AN ADAM som spillede på Teatret Svalegangen og som genopsættes i 2020.

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger