Gådekatalogerne

BEMÆRK Efter statsministeriets udmelding d. 23. marts er forestillingen desværre aflyst. Har du billetter til forestillingen kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Teatret tager direkte kontakt til berørte publikummer fra d. 24. marts.


DE HEMMELIGE GÅDEKATALOGER

Under den kolde krig skrev den russiske, forsker Alistair Vanga værket GÅDEKATALOGERNE – resultatet af et intensivt studie i hypnose, telepati og bevidsthedsudvidende stimuli, der skulle bruges på diplomatiets slagmarker til at læse og besætte fjendens tanker. Men pludselig forsvinder Vanga og hans værk formodes at være gået tabt.


Mange år senere møder vi den forhutlede Stefan Falk, der udfører mindre og fordækte opgaver for den danske efterretningstjeneste. Hans afdøde far, Oberst Ørhn, har kort før sin død, givet Falk til opgave, at rømme en underjordisk base ved Østersøen. En halv kilometer under jorden møder Falk den forsvundne Vanga – et møde der ændrer Falk for altid.


HVEM EJER TANKEN?

Teater O præsenterer i samarbejde med Teater V og Black Box Theatre et nervepirrende psykologisk skakspil om tankens kraft. GÅDEKATALOGERNE er Hamlet og Patrick Melrose på LSD i et mind blowing univers, der trækker tråde til legendariske film som Dommedag Nu, Inception, Tenet og Shutter Island. På en mission, der har til hensigt at opspore den forsvundne Vanga, kommer en russiskefterretningsagent helt tæt på Falk. Sandheden om hvad der gemmer sig dybt i Falks sind, udvikler sig til et dybdeborende drama om at tilbageerobre Vangas farlige værk. Hvem ejer tanken? Tør vi åbne GÅDEKATALOGERNE og se?


Køb billet

#Hypnose #Telepati
#Mystik #Historie
Spilleperiode
27. - 29. apr. 2021

Scene NY SAL

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.

MEDVIRKENDE VICTOR MARCUSSEN, ANDERS VALENTINUS DAM

TEKST JOKUM ROHDE

INSTRUKTION MARIA KJÆRGAARD-SUNESEN

SCENOGRAFI CHRISTIAN FRIEDLÂNDER

LYDDESIGN JOHANNES SMED

LYSDESIGN ANDERS KJEMS

KONSULENT PELLE KOPPEL

PRODUCERET AF TEATER O I SAMARBEJDE MED TEATER V OG BLACK BOX THEATRE

#Hypnose #Telepati
#Mystik #Historie

24%

Jerntæppethriller

31%

LSD

19%

Mind fuck

26%

Sindets dybeste afkroge

Bag om

Ekstrasensorisk perception (ESP) er, iflg. en parapsykologisk teori, evnen til at opfatte ting uden brug af de alment kendte sanser: synssansen, smagssansen, høresansen, lugtesansen og følesansen. Eksempler kan være: Telepati – tankelæsning, clairvoyance – fx aurasyn eller psykometri – evnen til at kende til tings historie.

MEDVIRKENDE

Anders Valentinus Dam

MEDVIRKENDE

Victor Marcussen

CITAT”I en tid hvor manipulation af os alle sammen, i enhver sammenhæng, synes at kunne lure bag al form for kommunikation, glæder jeg mig til at lave dette spionage-drama, som jeg ved, at kun Jokum Rohde kan skrive det. Jeg er sikker på, at det bliver forførende, farligt og råt på den betagende måde.”


Skuespiller og teaterleder, Anders Valentinus Dam

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger