Mødre

UFILTRERET COMEDYSHOW

Amning, bleskift og et tørlagt soveværelse. Det ufiltrerede comedyshow MØDRE fortæller ærligt og humoristisk om livet som småbørnsmor: Om drømmene, usikkerheden, forventningerne og om den altoverskyggende kærlighed til det lille væsen, der også er årsag til at man er indsmurt i gylp og pludselig ikke har sovet i tre måneder.


Skuespillerne Szhirley, Julie R. Ølgaard, Sara Møller Olsen og Lykke Sand Michelsen mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Her sidder overpylrede Fie, familievejlederen Lola, alenemoren My og den lesbiske overskudsmor Andrea. Fire kvinder, der som udgangspunkt ikke har noget til fælles, udover deres status som nybagt mor, men som deler ud af deres tanker om alt fra mor-trends og fertilitetsproblemer til cykelhjelme og hæmorider.


SLIP SAMVITTIGHEDEN

Tænker du engang imellem, at du var en god mor – indtil du fik børn? Prøver du også at leve op til urealistiske idealer om at være den perfekte mor, der altid har hjemmeb(r)agt kage med? MØDRE er 80 minutter uden dårlig samvittighed. Kom, som du er. Ammende eller ikke ammende. Med fedtet hår eller indtørret frugtmos og del et komisk og sårbart take på moderrollen med din egen mor, veninde eller måske mødregruppen.


Køb billet

#Kvindeidealer #Identitet
#Mødre #Ligestilling
Spilleperiode
22. - 26. sept. 2020

Scene STORE SAL

Varighed ca. 100 min.

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE SZHIRLEY, LYKKE SAND, JULIE R. ØLGAARD OG SARA MØLLER OLSEN

TEKST CHRISTINA SEDERQVIST, JULIA LAHME, METTE MARIE LEI LANGE, LYKKE SAND MICHELSEN OG ANNA BRO.

INSTRUKTION CHRISTINE EXNER


PRODUCERET AF LOUISE SCHOUW TEATER

#Kvindeidealer #Identitet
#Mødre #Ligestilling

21%

Ammehjerne


31%

Upoleret mor(skab)


19%

Mor er den bedste i verden


29%

Momzilla

MEDVIRKENDE

Szhirley

MEDVIRKENDE

Julie R. Ølgaard

MEDVIRKENDE

Lykke Sand Michelsen

MEDVIRKENDE

Sara Møller Olsen

CITAT”Den oplevelse, jeg havde med at blive mor, var meget anderledes, end det jeg havde forventet. Jeg havde troet, at jeg ville føde, og så ville jeg vide, hvad man skulle gøre. Jeg troede, det kom naturligt. […] Jeg havde jo set vores hund få hvalpe, den vidste, hvad den skulle gøre. Jeg tænkte: ”Vi er længere oppe i fødekæden. Det må også fungere for os.” Så jeg fandt ud af, at der findes to slags mødre: Dem, som bliver mødre. Og så er der os, der googler.”


Mette Marie Lei Lange, blogger og manuskriptforfatter

Anmeldercitat

”Det er befriende, at alt det nusse-pussede får modspil af en rå og kontant humor, der ellers er forbudt blandt folk, der har babyer”


Berlingske

Anmeldercitat

”Tragikomisk mødregruppe giver alle barselslivets klichéer nyt, sjovt, skamfuldt og uforfærdet liv”


Weekendavisen

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger