This Is Not Swan Lake...

DANSENDE LÆNGSEL

Der er langt fra kærlighedshistorien mellem prins Siegfried og svaneprinsessen Odette i Tjajkovskij’s Svanesøen til virkelighedens proformaægteskab mellem Tjajkovskij og hustruen Antonina. Hun var hans elev på musikkonservatoriet i Moskva, og hun var stormende forelsket i ham. Tjajkovskij var til gengæld ikke forelsket i hende, men i datidens Rusland kunne man ikke sige, at man var homoseksuel.


Når danser, koreograf og kunstnerisk leder Palle Granhøj i august vender tilbage til Teatret Svalegangen, så medbringer han en pianist, fire dansere og musikken fra Svanesøen. Men THIS IS NOT SWAN LAKE… for de fire dansere har pingvinmasker på?!


GRANHØJ MØDER TJAJKOVSKIJ

Det centrale i balletten Svanesøen er ballerinaens graciøse fremstilling af svanen med de smukke, lange lemmer og den elegante hals. Pingvinger har hverken lange lemmer eller en hals. Det er præcis afsættet for danseforestillingen. Antonina var følelsesmæssigt ligeså handicappet som en pingvin, når hun forgæves rakte ud efter Tjajkovskij. I THIS IS NOT SWAN LAKE… sætter fire dansere/pingviner hendes længsel i scene. Vi garanterer smuk, rørende og komisk dans, når det er bedst.


Køb billet

#Længsel #Kærlighed
#Modstand #Humor
Spilleperiode
1. - 11. sept. 2020

Scene STORE SAL

Varighed ca. 60 min.

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE HELI PIPPINGSKOLD, MARIA ESHPAY, LAZLO FULOP, MIKOLAJ KARCZEWSKI, SOFIA PINTZOU

KOREOGRAFI PALLE GRANHØJ

MUSIK PJOTR ILITJ TJAJKOVSKIPRODUCERET AF GRANHØJ DANS

STØTTET AF STATENS KUNSTFOND, WILHELM HANSEN FONDEN

#Længsel #Kærlighed
#Modstand #Humor

26%

Hjertesorger


19%

Pingviner


21%

Bevægende længsel


34%

Begrænsningens kunst

Anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

"Oplev hvor smuk, rørende og humoristisk ulykkelig kærlighed kan tage sig ud, når mennesket træder ind i en pingvins krop"


Århus Stiftstidende

Bag om

Palle Granhøj er kunstnerisk leder af Granhøj Dans. Dansekompagniet havde tidligere base i Aarhus men arbejder nu mere internationalt. Gang på gang har Palle Granhøj begejstret og overrasket publikum herhjemme og i udlandet med sine fantasifulde, musikalske og ofte meget humoristiske danseforestillinger. Han har modtaget fire Reumert-priser, senest Årets Danseforestilling 2019 for AN EVE AND AN ADAM som spillede på Teatret Svalegangen og som genopsættes i 2020.

MEDVIRKENDE

Heli Pippingskold

CITAT”Jeg kan godt lide pingviner. Jeg synes, de er charmerende og menneskelige – de er søde, men de er også begrænsede. Det er denne fysiske obstruktion, vi arbejder med i THIS IS NOT SWAN LAKE…”


Palle Granhøj, danser, koreograf og kunstnerisk leder

MEDVIRKENDE

Maria Eshpay

MEDVIRKENDE

Sofia Pintzou

MEDVIRKENDE

Laszlo Fulop

MEDVIRKENDE

Mikolaj Karczewski

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger