To Halvgamle Mænd

BLIVER MÆND SURE MED ALDEREN?

De har prøvet det meste, og der er intet, der kommer bag på dem – bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. De to Politiken-journalister, Bjarne Schilling og Gorm Vølvers, har skrevet brokke-encyklopædien ”Den STORE Håndbog For Halvgamle Mænd”. Nu bliver bestselleren til et satireshow.


Bliver mænd mere sure med alderen? TO HALVGAMLE MÆND – DET STORE LIVESHOW går på jagt efter svar i fire arketyper: Rabatmanden der gennemtrawler samtlige tilbudsaviser. Marathonmanden der klamrer sig til den skikkelse, han havde som 20-årig. Terminalmanden, der har elsket sin otiumstol, TV2 Charlie og sin vejrstation siden han var tredive. Og den ungsmarte, der går i sneakers, og har skiftet konen ud med en yngre vegetar, selv om han af og til drømmer om røde bøffer og flow-tv med Barnaby.


HVEM ER DU?

Ruller blodet hurtigere, når vi får lov at brokke os? Er det ligefrem sundt eller bare pisse irriterende? To halvgamle mænd giver dig deres svar i en alfabetisk brok-battle, som skyder med spredehagl efter stramtsiddende cykeltøj, sortglaseret tegl, wellness og meget mere. Psst…der er lattergaranti for mænd og kvinder i alle aldre.


Køb billet

#Mænd #Særheder
#Brok #Eksistens
Spilleperiode
29. sept. - 2. okt. 2020

Scene NY SAL

Varighed ca. 70 min.

TID KL. 19.30

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE SIMON VAGN JENSEN, HENRIK IPSEN

TEKST MEI OULUND

INSTRUKTION MEI OULUND


PRODUCERET AF ODSHERRED TEATER

#Mænd #Særheder
#Brok #Eksistens

24%

Mavesure brokkerier


21%

Latterkramper


27%

Alderstest


28%

40, fed og færdig?

MEDVIRKENDE

Henrik Ipsen

MEDVIRKENDE

Simon Vagn Jensen

CITAT”Jeg faldt pladask for forfatternes fuldstændig uforgængelige fremstilling af af den halvgamle mands mange urimelige brokkerier. Og det gav mig lyst til at dykke lidt dybere ned i fænomenet: Passer det at mænd bliver surere med alderen? Også mere sure end kvinderne? Hvis ja, findes der så nogen forklaringer?”


Mei Oulund, dramatiker og instruktør.

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger