Astronaut

BEMÆRK Kristján Ingimarsson Company som står bag ASTRONAUT og som sender forestillingen på DK-turné, har aflyst turnéen grundet corona-relaterede udfordringer. Det betyder desværre, at forestillingen ikke kommer på besøg hos os. Har du billetter til forestillingen kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Teatret tager direkte kontakt til berørte publikummer.

TEATERFOREDRAG OM KREATIVITET

”Kære venner, det er tid til, at vi kræver vores kreative frihed tilbage! Vores åbenhed. Vores storsind. Det er tid til en revolution!” Sådan råber ASTRONAUT, skuespiller og performer Kristján Ingimarsson i dette spirende, fysiske teaterforedrag om kreativitet.

ASTRONAUT er et teaterforedrag om jagten på den originale idé og det at give kreativiteten frit løb. Ingimarsson gennemgår scener fra karrierens vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger. Den kreative proces ridses op, og der analyseres og videreudvikles. Scener fra forestillinger som Mike Attack, Kunsten at Dø, Blowjob, Blam!, Morph og mange flere udspiller sig live foran publikum med til-hørende anekdoter.

KREATIVITETENS MÆLKEVEJ

Men det er ikke kun en bagudskuende rejse gennem Ingimarssons vilde forestillinger. ASTRONAUT er også et fremadskuende blik mod kreativitetens rolle i vores liv. Altså evnen til at tænke nyt. Både i hverdagen, karrieren eller i familielivet. Det er en evne alle har, og som kan åbne nye døre, vise nye veje og gøre dit liv rigere. Derfor! Træn din kreativitetsmuskel med en astronaut, der gør dine vildeste idéer til virkelighed. Flyv med ud ad kreativitetens mælkevej sidst i april!

Køb billet

#Kreativitet #Vanetænkning
#Teaterforedrag #Idéer
Spilleperiode
23. – 25. apr. 2022

Scene Ny sal

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR. GEBYR 10 KR.

MEDVIRKENDE KRISTJÁN INGIMARSSON

TEKST KRISTJÁN INGIMARSSON

INSTRUKTION KRISTJÁN INGIMARSSON

PRODUCERET AF KRISTJÁN INGIMARSSON COMPANY

#Kreativitet #Vanetænkning
#Teaterforedrag #Idéer

30%

Epic One Man Show

21%

Idéens natur

26%

Magisk sprællemand

26%

Bliv kreativ nu!

CITAT"Vi er vanemennesker. Vi gør de samme ting, dyrker den samme sport år efter år, tager samme sted hen på sommerferie osv. Med mere kreativitet kan vi lade os rive ud af hverdagen og se tingene på en ny måde. Man får evnen til at gøre noget andet, end man plejer. Det er i mine øjne at give folk et rigere liv. Du begynder at se ting, du ikke har oplevet før. Den rigdom, man får som menneske, når man oplever noget nyt, kan vi få meget mere af.

Dorte Nielsen, forfatter til bogen Secret of The Highly Creative Thinker


MEDVIRKENDE

Kristján Ingimarsson

CITAT"Jeg har lyst til at inspirere folk og præsentere redskaber, som publikum forhåbentlig kan bruge i deres eget liv. Hvad er kreativitet? Hvordan fødes den originale idé? Hvordan formidler jeg den?”

Kristján Ingimarsson, performerTryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger