De Danser Alene

BEMÆRK Mammutteatret som står bag DE DANSER ALENE og som sender forestillingen på DK-turné, har aflyst turnéen grundet corona-relaterede udfordringer. Det betyder desværre, at forestillingen ikke kommer på besøg hos os. Har du billetter til forestillingen kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Teatret tager direkte kontakt til berørte publikummer.

MULIGHEDERNES DANSEGULV

DE DANSER ALENE er en komedie-tragedie om projektmennesket og filosof Anders Fogh Jensens debut som dramatiker. Han har siden 2004 beskæftiget sig med projektsamfundet, og hvordan vores kultur og sociale bånd har ændret sig de sidste 40 år. I dag er vi individer på dansegulvet. Vi kan godt danse lidt med den ene, og så lidt med nogle andre, men dybest set er vi alene på gulvet.

Katrine danser alene. Ligesom hendes mor, hendes semikæreste, hendes arbejdsgiver og alle andre i hendes netværk. Men Katrine har svært ved at finde rytmen i et projektsamfund, hvor alt er muligt, men intet er sikkert. Hun forsøger at networke, siger ja og smiler til alt, men alligevel føler hun sig fremmed på de uendelige muligheders dansegulv.

HJERNEVRIDENDE OG SANSELIGT TEATER

Katrine arbejder med design og er freelancer. Hun har en kæreste, men han vil gerne holde sine muligheder åbne. Hun drømmer om en bolig, men banken vil se sikkerhed og en fast indtægt. I et forsøg på at få mere fast grund under fødderne må hun overskride nogle grænser. For hvad er bagsiden, når alt er flydende: forhold, ansættelser og følelser? Mammutteatrets DE DANSER ALENE er både hjernevridende og sanseligt teater om en verden, hvor forudsigelighed er afløst af løse ansættelser, overfladiske relationer, muligheder frem for problemer og hele tiden bare videre, videre, videre.

Køb billet

#Projektsamfundet #FOMO
#Individualisering #Identitet
Spilleperiode
1. – 5. Mar. 2022

Scene Ny sal

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR. GEBYR 10 KR.

MEDVIRKENDE TINA GYLLING MORTENSEN, MICHAEL BIRKKJÆR, THUE ERSTED RASMUSSEN M.FL.

TEKST ANDERS FOGH JENSEN

ISCENESÆTTELSE EGILL PÁLSSON

DRAMATURG CLAUS FLYGARE

SCENOGRAFI EGILL PÁLSSON

LYSDESIGN LASSE SVARRE

LYDDESIGN IDA JACOBSEN

KOREOGRAFI ESA ALANNE

INSTRUKTØRASSISTENT JONAS BORGENSGAARD

KOSTUMIER SOPHIE BRANDT SCHELLER

PRODUCERET AF MAMMUTTEATRET

#Projektsamfundet #FOMO
#Individualisering #Identitet

29%

Carpe Diem

31%

Mulighedernes bagside

24%

Positivitetskultur

16%

Filosofisk dans

BAG OM

Anders Fogh Jensen er filosof, forfatter, foredragsholder og debattør. Han er bl.a. forfatter til bøgerne Metaforens magt (2001), Mellem ting, Foucaults filosofi (2005), Projektsamfundet (2009), Projektmennesket (2009) og Hvordan skal jeg leve mit liv, Kierkegaard? (2013).

CITAT"Projektsamfundet kan ligne en meget positiv og lystbetonet verden, men under overfladen gemmer der sig nogle brutale vilkår. Is i maven er en dyd, og det er bedre at være misbrugt end ubrugt.”

Anders Fogh Jensen, filosof og dramatiker

Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger