Maddiker

SYNET PÅ ALDER

Det er ikke lutter lagkage længere. Man kan roligt forlade en fest som den første. Der sker alligevel aldrig en skid. Og hvis man skulle finde på at bevæge sig ud på dansegulvet, ryger mormorarmene hurtigt ind til kroppen, når de unge smiler og ler opmuntrende. Ydmyget halter man hjem i den nye single-seng. Ensomheden kommer kravlende, mens man forsøger at læse en bog. Så får man øje på hånden, der holder om bogen. Hvis er den hånd? Mors? Mormors? Hvem er den kvinde, der bor i det her visne, rynkede hylster?

MADDIKER er Bodil Jørgensen, Jannie Faurschou og Rikke Wölck i en dramatisk ’stand up’, der tager skovlen under den modne kvinde i en tid, hvor alderdom altid rimer på noget negativt.

DET ER IKKE SLUT FØR DU ER DØD

Men er vores syn på alder under forandring? Man kan jo stadig se godt ud, hvis ellers lyset falder rigtigt. Man kan jo gøre lige, hvad man vil. Sælge alt og rejse jorden rundt. Gå på kurser. Dygtiggøre sig. Starte helt forfra. Blive skilt. Vise det her f***ing ungdomsregime, at alder er en styrke! Nogle gange er det godt at huske på, at livet ikke er slut, før man er død. MADDIKER hylder alderdommen og tør at tale om det svære og smukke i livet. Så tag med inden maddikerne æder dig!

Køb billet

#Livssyn #Alder
#Kvinder #Forandring
Spilleperiode
8. – 12. Mar. 2022

Scene Ny sal

Varighed ca. 80 min.

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR. GEBYR 10 KR.

TEKST RIKKE WÖLCK

MEDVIRKENDE BODIL JØRGENSEN, RIKKE WÖLCK, JANNIE FAURSCHOU

INSTRUKTION MADELEINE RØN JUUL

SCENOGRAFI GØJE ROSTRUP

PRODUCERET AF FOLKETEATRET

#Livssyn #Alder
#Kvinder #Forandring

17%

Kære mormorarme

32%

Senior power

21%

Alder uden ”dom”

30%

Gyldne damer

BAG OM

Flere undersøgelser har vist, at mange ældre subjektivt synes, at de er i livets bedste alder. Med andre ord at den bedste alder er gemt til sidst. Så alderdom er nok mest skræmmende for dem, som er på vej til at blive ældre, og ikke for dem som rent faktisk er blevet ældre.


DR, ”Sådan får vi det bedre med at blive ældre”


MEDVIRKENDE

Bodil Jørgensen

MEDVIRKENDE

Rikke Wölck 


MEDVIRKENDE

Jannie Faurschou

Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger