Det Sidste Ord

BEMÆRK Producent Kulturmarkt har desværre været nødsaget til at aflyse DET SIDSTE ORD grundet sygdom. Vi håber, at der bliver mulighed for at præsentere forestillingen på et senere tidspunkt. Har du billetter til forestillingen kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Teatret tager direkte kontakt til alle berørte publikummer.


JACK SIGER FRA

En forfatter med otte succesfulde bøger bag sig skal skrive sidste kapitel i sin 9. bog om privatdetektiven Jack. Hun skal aflevere det færdige manuskript næste morgen men sidder fast. Hun er tom for ideer og oveni frustrationen begynder karakteren Jack at digte med. Han blander sig, gør han.

Jack fremsætter ønsker til handlingen, for han er dødtræt af at være en kliché. Hvorfor skal han absolut stå i regnen under den defekte gadelampe og kæderyge Marlboro præcis som alle andre detektiver nogensinde? Jack vil mere med sin historie. Hans mange ønsker vokser til krav og ender i et direkte ultimatum. Men hvem får det sidste ord?

AT TURDE TAGE STYREPINDEN

Skuespillerne Mette Rønne og Holger Østergaard har skabt en historie om at risikere det, vi kender og tage styrepinden i eget liv. Poesi og humoristiske sprækker smelter sammen, når Kulturmarkt præsenterer DET SIDSTE ORD og endnu en gang viser kraften i vores fantasi. I mødet mellem forfatterens virkelighed og Jacks fiktive univers, kan alt ske. Men hvad er virkeligt og hvad er fantasi?

Køb billet

#fantasi #virkelighed
#mening #eksistens
Spilleperiode
30. aug. - 3. sep. 2022

Scene NY SAL

Varighed Ca. 60 min.

TID KL. 19.30, LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR. GEBYR 10 KR

MEDVIRKENDE METTE RØNNE, HOLGER ØSTERGAARD
MANUSKRIPT METTE RØNNE, HOLGER ØSTERGAARD
INSTRUKTION METTE RØNNE, HOLGER ØSTERGAARD
UDVIKLET I SAMARBEJDE MED ANDERS BRINK, DANIEL LILL
KUNSTNERISK KONSULENT HANS RØNNE
DRAMATURG DITTE BICHEL
LYDDESIGN & MUSIK JACOB DANIELSEN
FOTO PER PEDERSEN
PRODUCERET AF KULTURMARKT

#fantasi #virkelighed
#mening #eksistens

33%

Livets joystick

25%

Kviksand

24%

Indre dæmoner

18%

Mellem virkelighed og fantasi

CITAT


"Spørgsmålet om hvordan vi tager styringen i vores eget liv, er et uudtømmeligt emne for mig, og jeg glæder mig til at lukke op for godteposen ind til det som vi gemmer på, når det brænder på i livet. Og så glæder jeg mig til at spille sammen med Holger. Han er skarp."

Mette Rønne, skuespiller

MEDVIRKENDE

Mette Rønne

MEDVIRKENDE

Holger ØstergaardCITAT


”Jeg har skældt en del ud på ny dansk dramatik igennem årene, så nu prøver jeg mig selv af som meddramatiker på dette projekt. Så må vi jo se om jeg er et hak bedre selv! Og så glæder jeg mig bare til at arbejde sammen med Mette Rønne, som er en arbejdsom, nysgerrig, iderig og fremragende kollega.”

Holger Østergaard, skuespiller

Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger