Dr. Möllers Musikalske
Medicin Show

BEMÆRK Kolding Teater har desværre været nødsaget til at aflyse DR. MÖLLERS MUSIKALSKE MEDICIN SHOW. Vi håber, at der bliver mulighed for at præsentere forestillingen på et senere tidspunkt. Har du billetter til forestillingen kan vi ombytte dine billetter, udstede et gavekort eller refundere dit køb. Teatret tager direkte kontakt til alle berørte publikummer.

IT’S SHOW TIME

Showbizz, kabaret og vækkelsesmøde. DR. MÖLLERS MUSIKALSKE MEDICIN SHOW er et musikalsk overflødighedshorn fyldt med humør, helbredelse og hits. Lars Junggreen er selveste Dr. Möller, videnskabsmand, medie og entertainer, når Kolding Egnsteater ruller kara­vanen ind.

I aften er DR. MÖLLERS MUSIKALSKE MEDICIN SHOW i byen. I aften skal vi dårlig­dommene til livs! Alle har vi et brændende ønske om lindring og helbredelse. Og i ­aften er det muligt! Jeres peristaltiske pinsler og hæmmende hæmorider! Jeres forfjamskede føleri og lade libido! Jeres nedgroede negle og svigtende selvtillid! Alt dette kan Dr. Möllers medicin kurere.

TØR DU TAGE ET NIP

Vi er nøglen til lykkens port. Vi er det lille spejl på væggen, der siger DU er skønnest i landet her. Vi er dråberne. Dråberne, der triller ned ad dine kinder – i medgang og modgang. Dråberne, der får bægeret og begæret til at flyde over. Vi bringer jer Möllers Medicin – til tørst og trøst! Tør du tage et nip?

Køb billet

#bedrag #helbredelse
#oprør #showbizz
Spilleperiode
25. - 29. okt. 2022

Scene STORE SAL

TID KL. 19.30, LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR. GEBYR 10 KR.

MEDVIRKENDE LARS JUNGGREEN, BETTY GLOSTED, EMMA VAN DER VLEUTEN BUSK, OLE HÅNDSBÆK CHRISTENSEN, SUNE SKULDBØL VRAA, JENS VESTERMARK

IDÉ SOPHIE LAURING, JENS SVANE BOUTRUP

MANUSKRIPT JENS SVANE BOUTRUP
INSTRUKTION KAMILLA BACH MORTENSEN

SCENOGRAFI VIBEKE VALEUR

LYSDESIGN MORTEN DORVIN

KAPELMESTER JENS VESTERMARK

INSTRUKTØRASSISTENT JOHANNE RIISBERG

FOTO EMILIA THERESE

PRODUCERET AF KOLDING EGNSTEATER

#bedrag #helbredelse
#oprør #showbizz

27%

Healende dråber

31%

Fup eller fakta?

23%

Festivitas

19%
Flaskehalsen peger på

CITAT"INGEN vil høre tingene som de er. Vi vil høre tingene som de kunne være! Ikke hvem vi er. Hvem vi kunne være! Det skylder vi publikum — og os selv. Alle vil have et mirakel, en del af lykken. Vi er det stof som drømme gøres af.”

Dr. Møller, musikalsk medicinmand og medie

MEDVIRKENDE

Jens Vestermark

MEDVIRKENDE

Lars Junggreen

MEDVIRKENDE

Betty Glosted


MEDVIRKENDE

Ole Håndsbæk Christensen

MEDVIRKENDE

Sune Skuldbøl-Vraa


MEDVIRKENDE

Emma van der Vleuten Busk


Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger