Eks-mænd

TÆTPAKKET MIDTVEJSKRISE

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet ­blive værre? Ja! ... for det var ham, der løb med din kone!

EKS-MÆND er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles på nær: rygproblemer, manglende stedsans, en fælles eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.


ROAD COMEDY PÅ AFVEJE

Med deres særlige humoristiske timing og figur­tegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb kendt fra Cirkusrevyen sammen med forfatterduoen ­Vase & Fuglsang. Sidst de gæstede os, var det med komedien LIVET HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE. I marts serverer de en road comedy om to midaldrende mænd, der mildest talt er på afveje.

Køb billet

#mænd #krise
#skilsmisse #kærlighed
Spilleperiode
21. - 25. mar. 2023

Scene STORE SAL

TID KL. 19.30, LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR. GEBYR 10 KR.

MEDVIRKENDE HENRIK LYKKEGAARD, NIELS ELLEGAARD
MANUSKRIPT
 RENÉ VASE, JANNIK FUGLSANG
INSTRUKTION RENÉ VASE, JANNIK FUGLSANG
SCENOGRAFI KIRSTEN BRINK
DRAMATURG
 NINETTE MULVAD
FOTO 
GUDMUND THAI
PRODUCERET AF FOLKETEATRET

#mænd #krise
#skilsmisse #kærlighed

17%

40, fed og færdig

31%

Lang vej hjem

41%

Ud og køre med de skøre

11%

Boomer-krise

MEDVIRKENDE

Niels Ellegaard

CITAT"Hvis det ikke var fordi jeg selv er med i EKS-MÆND, ville jeg købe billet på stedet. Det er en kærlig og ærlig udlevering af mænd i den bæredygtige alder. Så hvis man er gift med en mand, eller selv er en mand… eller begge dele for den sags skyld, så SKAL man se den her forestilling.”

Niels Ellegaard, skuespiller

MEDVIRKENDE

Henrik Lykkegaard

CITAT"Jeg glæder mig til at komme “Hjem til Aarhus” og vise dette kærlige portræt af to mænd midt i livet. Midaldrende hvide mænd er ikke i høj kurs for tiden, men vi er mange af dem, og de fleste af os er faktisk både flinke og følsomme. Og så glæder jeg mig i dén grad til, igen at spille sammen med min fine ven Niels Ellegaard.”

Henrik Lykkegaard, skuespiller

Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger