Fools' Paradise

HVEM ER DE?

De er androgyne og deforme. De stirrer underligt, som de står der i en birkeskov eller på en gul baggrund omgivet af citroner eller andre symboler fra billedkunstneren Michael Kviums univers. Men hvem er de, og hvad vil de?

FOOLS’ PARADISE er en æstetisk og humoristisk forestilling, der mixer dans, performance, musik- og dukketeater for at vække Kviums verdener til live. Forestillingen er en karikatur af et samfund, hvor dybt ensomme mennesker fører sig frem med selviscenesættelse og grådighed. I deres handlingers arrogance er angsten for at blive skubbet ud af fællesskabet bøjet i neon.


FIGUREN I DIG

Det er den prisbelønnede iscenesætter Giacomo Ravicchio og skuespillerne Therese Glahn, Karin Norrinder Pedersen, Serafín Ziqver Xavier, Lars Begtrup og Jan Overgaard Mogensen, der gestalter Kviums skikkelser. Uden at sige et ord ser det ud som om, de lige skal til at sige noget. Uden at sige et ord gør de indtryk. Måske fordi vi alle har en Kvium-figur i os?

Køb billet

#ensomhed #begær
#angst #magt
Spilleperiode
12. - 14. okt. 2023

Scene Store sal

Varighed Ca. 75 min.

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 125 KR.
UNDER 25 ÅR 75 KR. GEBYR 10 KR.

MEDVIRKENDE THERESE GLAHN, KARIN NORRINDER PEDERSEN, SERAFÍN ZIQVER XAVIER, LARS BEGTRUP OG JAN OVERGAARD MOGENSEN

MANUSKRIPT GIACOMO RAVICCHIO

OVERSÆTTELSE HENRIETTE ZICHAU HERTZ

INSTRUKTION GIACOMO RAVICCHIO

SCENOGRAFI GIACOMO RAVICCHIO

KOMPONIST JÉRÔME BAUR

LYSDESIGN MARTIN DANIELSEN

LYDDESIGN JÉRÔME BAUR

DUKKEDESIGN KATRINE KARLSEN

FOTO DITTE VALENTE

PRODUCERET AF MERIDIANO TEATRET, ZEBU OG OPERAEN I MIDTEN

#ensomhed #begær
#angst #magt

13%

Røde pølser

29%

Deforme kroppe

42%

Fjolsernes paradis

16%

Forvrænget usikkerhed

MEDVIRKENDE

Lars Begtrup

CITAT"Forestillinger om menneskets drifter og adfærd er altid relevante og med udgangspunkt i Kviums kunst, har vi som scenekunstnere muligheden for at give de mere dystre aspekter ved livet udtryk. Hvem var vi, før vi blev til nogen? Hvad er meningen med vores eksistens? Og hvad gør vi, når den største trussel mod vores eksistens er os selv? ”

Therese Glahn, skuespiller og danser


MEDVIRKENDE

Jan Overgaard Mogensen

BAG OM

Michael Kviums (f. 1955) temaer er ofte universelt konfliktstof som forgængelighed, kroppen, familieforhold og psykens afkroge. Kviums figurer er ofte androgyne og med ligheder til kunstnerens egne ansigtstræk. Kvium arbejdede fra 1973-79 som blad- og karikaturtegner ved Horsens Folkeblad.


MEDVIRKENDE

Karin Norrinder Petersen

CITAT"I arbejdet med min figur har jeg hentet en del inspiration i, hvordan mine børn opførte sig, da de var to til fem år gamle. Ikke fordi Kviums univers handler om børn, men fordi hans malerier og karakterer er uden filter, og det er børn i den alder også.”

Jan Overgaard Mogensen, Skuespiller

MEDVIRKENDE

Therese GlahnMEDVIRKENDE

Serafín Ziquer Xavier


Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger